Hoe te vertellen als iemand liegt over het gebruik van Drugs

February 13

Hoe te vertellen als iemand liegt over het gebruik van Drugs

Liegen en middelenmisbruik gaan hand in hand als degenen die met verslaving worstelen onwaarschijnlijk zijn toe de volledige omvang van hun probleem. Angst voor negatieve gevolgen hebben, zoals het verliezen van een baan is vaak genoeg om te overtuigen een verslaafde persoon dat liegen is hun beste optie. Acties spreken luider dan woorden, hoewel. Leren hoe verslaafden verbergen hun activiteiten zal brengen u in een betere positie om te vertellen als iemand dicht bij je over zijn ongezonde gedrag liegt.

Abrupte stemmingswisselingen

Veranderingen van de plotselinge persoonlijkheid zijn een teken van een geliefde een over zijn middelenmisbruik liegt wanneer zijn stemmingswisselingen een ander verhaal vertellen, adviseert de nationale Raad over alcoholisme- en drugsverslaving. Op verschillende tijdstippen zul je boos uitbarstingen, prikkelbaar gedrag of totale lethargie. Periodes van extreme agitatie of hyperactiviteit dreigen ook. De verslaafde persoon biedt weinig of geen verklaring voor zijn gedrag, of probeert het om weg te verklaren door te suggereren redenen die niet zinvol zijn, zoals het beweert te zijn moe of overwerkt.

Problemen te ontkennen

Verslaafd personen gebruiken verschillende afweermechanismen om te voorkomen dat hun problemen, zegt klinische counselor Candace Plattor. Bijvoorbeeld, uw gehouden van men proberen kan om te minimaliseren zijn gedrag door te beweren dat zijn voorkeur stof is niet schadelijk als een andere gebruiker gewoonte. Hij kan weigeren met een probleem, de schuld op anderen of suggereren dat hij niet klaar om te stoppen. Dergelijke vorderingen kan de verslaafde te beweren dat herstel niet nodig is, Plattor notities, zelfs wanneer hij weet dat zijn gedrag ongezond is.

Onverantwoorde uitgaven

Vragen om geld voor ongebruikelijke of onverklaarbare financiƫle behoeften te lenen is een gemeenschappelijke indicator voor iemand liggen ter dekking van een stof misbruik probleem, volgens behandeling raadgever Steven Gifford in zijn artikel, "Identificeren tekenen van verslaving," op de website PsychCentral. Als die optie niet werkt, kan een verslaafd persoon stelen geld en persoonlijke items of zetten van zijn gewoonte boven zijn eigen huishoudelijke uitgaven te betalen. Familieleden en huisgenoten hoort waarschijnlijk de verslaafde klagen niet over genoeg voor basisbehoeften, terwijl het hebben van voldoende middelen te blijven van zijn verslaving.

Sociaal isolement

Fysieke en psychologische terugtrekking is een gemeenschappelijk patroon onder mensen die met problemen van middelenmisbruik worstelen. Een teken is een plotselinge interesse in het maken van lange reizen weg van huis om onverklaarbare redenen, zegt Gifford. Een kleine zakelijk wordt het voorwendsel voor een langdurige verdwijning te genieten van verslavend gedrag elders, zulke zoals bij een vriend het huis. De verslaafde persoon kan zich ook terugtrekken in een rustig thuis waar anderen hem niet kunnen zien. Hoe dan ook, je hebt gelijk aan de vraag van zijn onvermogen of de onwil om uit te leggen zijn eenzame uitstapjes.

Waarschuwingen

  • Drugs zijn schadelijk voor de gezondheid van degenen die ze gebruiken. Regelen voor een wachttijd moet gebeuren snel en onder toezicht van medische professionals.

Tips

  • Het proces van het helpen van iemand met middelenmisbruik problemen is gemakkelijker met de steun van een groep. Probeer dan anderen die betrokken zijn bij het helpen van uw vriend.

gerelateerde artikelen