Programma van het gewichtsverlies voor patiënten met Non-alcoholische vette leverziekte

February 4

Programma van het gewichtsverlies voor patiënten met Non-alcoholische vette leverziekte

Vette lever ziekte is een groeiend probleem in de Verenigde Staten, maar er is geen enkele effectieve behandeling aanpak. Er is ook geen behandeling voor het. Als een eerste lijn van verdediging, kan uw arts adviseren dat u probeert om te vermageren door veranderingen in levensstijl waarbij dieet en lichaamsbeweging. Gewichtsverlies en goede voeding verbeteren enkele van de functies van vette leverziekte, of NAFLD, die vaak gepaard gaat met obesitas en insulineresistentie. Als uw eigen inspanningen om gewicht te verliezen niet werken, kan uw arts ook gewichtsverlies chirurgie te verbeteren of eventueel reverse NAFLD adviseren.

Vette lever ziekte

Omhoog tot 25 procent van de Amerikaanse volwassenen lijden aan NAFLD, en nog eens 5 procent hebben de meer geavanceerde tegenhanger, steatohepatitis of NASH. Vette lever ziekte is een overkoepelende term die verwijst naar een aantal omstandigheden waarbij de accumulatie van vetcellen in de lever. Volgens de Amerikaanse lever Stichting, NAFLD wordt gediagnosticeerd door een lever biopsie en is meestal gemarkeerd door het hebben van meer dan 5 tot 10 procent van uw lever gewicht bestaat uit vetcellen. Uw lever is uw lichaam chemische fabriek en is samengesteld uit meerdere verschillende populaties van cellen. Een groei van vetcellen kan leiden tot schade aan de lever aanloop naar cirrose, lever storingen en verhoogd risico op leverkanker. Insulineresistentie, die een frequente metgezel aan zwaarlijvigheid is, is sterk betrokken bij de ontwikkeling van NAFLD, dus gewichtsverlies een primaire behandelingsmethode is.

Verlies van het gewicht als behandeling van NAFLD

De Amerikaanse vereniging van de gastro-enterologie, of AGA, raadt aan dat overgewicht en zwaarlijvige patiënten met NAFLD 7 tot 10 procent van hun lichaamsgewicht door wijzigingen aan hun eten en fysieke activiteit over een periode van zes tot en met 12 maanden verliezen. De begeleiding is gebaseerd op studies die de vereniging heeft gepubliceerd waaruit blijkt dat verlies van het gewicht van deze omvang verbetert insulineresistentie en andere structuren van de ziekte. Daarnaast is gewichtsverlies kan helpen verminderen de Vet opbouw, alsmede de vrijlating van eiwitten en enzymen die leiden de ontsteking reactie tot een gewonde lever tot. Het nationale Instituut van Diabetes en spijsverterings en nierziekten of NIDDK, zegt ook dat een "grote" moet worden getracht te verminderen van lichaamsgewicht in een gezond gamma voor mensen met meer geavanceerde vette lever aandoeningen. Het zegt gewichtsverlies kan "omgekeerde de ziekte tot op zekere hoogte."

Dieet Tweaks

De AGA en de NIDDK zeggen dat hoewel verscheidene onderzoeksprojecten hebben onderzocht of NAFLD patiënten eiwitten, vetten en koolhydraten in specifieke verhoudingen eten moeten, sterk genoeg bewijs nog niet bestaat om deze aanbevelingen. De AGA zegt mensen met NAFLD moet eten van laag-glycemische voedingsmiddelen en verkleinen hun inname van verzadigde en transvetten. Zij moeten hun inname van mono- en meervoudig onverzadigde vetten verhogen. De organisatie, gesteund door bevindingen gerapporteerd in de maart 2010 moedigt "Spijsvertering ziekten en Wetenschappen," je niet te consumeren van grote hoeveelheden fructose, hebt u NAFLD.

Bariatrische chirurgie

De volksgezondheid ambtenaren herkennen de moeilijkheid om gewicht te verliezen. Voor wie zwaarlijvig zijn en zijn niet in staat om te vermageren ondanks versterkte inspanningen onder de zorg van een arts, is bariatrische chirurgie een alternatief middel voor de productie van het gewichtsverlies nodig ter verbetering van de NAFLD. Bariatrische chirurgie, speciaal die met betrekking tot maag banding, vermindert het schadeveroorzakende enzymen, vet opbouw, ontsteking en fibrose onder zwaarlijvige patiënten met NAFLD. In een juli 2005 "Zwaarlijvigheid" studie van 16 patiënten Roux-nl-Y vorm van bariatrische chirurgie, de meerderheid van de patiënten ervaren dat deze verbeteringen en geen enkele patiënt ervaren een progressie van de ziekte, die gebruikelijk is bij degenen die behandeling Get Don't ondergaan. De patiënten verloren een gemiddelde van 118 pond.


gerelateerde artikelen