What to Wear naar een schoolconcert

February 3

What to Wear naar een schoolconcert

Of u gonna be front en center bij een schoolconcert of bijwonen als gast, die u wilt houden van uw look gepolijst en professioneel. Denk dat business casual stukken, zoals potlood rokken en broeken, met leuke add-ons--zult u zeker te scoren een uitstraling die zal schitteren in de schijnwerper, zonder het te stelen.

Kokerrok

Een kokerrok is een veelzijdige kledingkast nietje die kan worden gedragen met verschillende scheidt en accessoires maken een outfit stijlvol concert. Een kokerrok in een effen tint paren goed met een gedrukte blouse verscholen in de tailleband. Als u liever een kokerrok in een leuke print of kleur, kiezen voor een top in een neutrale kleur, zoals zwart, wit of beige. Beëindig de look met een paar lichte pompen en een gedurfde uitspraak ring voor een beetje van fashion flair.

Jurk

Voor degenen die liever het gemak van een stuk dressing, is een knie-lengte jurk een andere optie van de concert-klaar. Een jurk in een effen tint is een geweldige stichting dat u versterker omhoog met een verklaring stuk zoals een kraag ketting of kroonluchter oorbellen kunt. Een andere optie is een jurk in een leuke print. Stick met een hoge hals en minimale accessoires om je jurk te worden van het brandpunt. Een paar appartementen met hardware of decoratie toevoegen sommige persoonlijkheid aan je ensemble, terwijl mooi kitten hakken leveren een vrouwelijke vibe.

Fit-en-Flare rok

Een fit-en-flare rok geeft af is schattig en flirterige wanneer in paren gerangschikt met een scoop-nek tank en een vest. Het vrouwelijke silhouet van uw rok spreekt voor zich, dus stok met kleuren en prints die niet overdreven gevoelig zijn. Top af uw tank met een gelaagde ketting en een paar van wees-teen flats. Ook, kijken naar brullen van het vest met een mager neutraal-gestemde riem te definiëren uw taille.

Broek

Zwarte skinny of bijgesneden broek zijn een stijlvolle en moeiteloos herenkleding-geïnspireerde kijken wanneer in paren gerangschikt met een stropdas-nek blouse en een blazer. Als u wilt dat de blik een standje lager te nemen, overschakelen op de blazer voor een vest met vrouwelijke details of decoratie. Een basic button-down kijkt ook passende wanneer in de tailleband van je broek verscholen en met een riem afgewerkt. Stroop de mouwen houden het uiterlijk minder rigide en meer rock and roll. De look met een paar van wees-teen hakken op de grond in een lichte tint voor een pop van kleur.


gerelateerde artikelen