Hartkloppingen & bier

March 7

Hartkloppingen die zich ontwikkelen na het drinken van bier is waarschijnlijk een teken van anafylaxie, een systematische allergische reactie die je hele lichaam beïnvloedt. Bier bevat sulfites, granen en alcohol dat al leiden een allergische reactie tot kan. Als uw hartslag stijgt na het drinken van bier, bel uw arts onmiddellijk. Als u een ernstige allergische reactie ondervindt kunt u levensbedreigende symptomen ontwikkelen. Vermijd bier totdat u kan worden gezien door uw zorgverzekeraar.

Anafylaxie

Anafylaxie uit het drinken van bier kan optreden vanwege de verschillende omstandigheden. Anafylaxie is een zeldzame aandoening die wordt geactiveerd door een allergeen dat je lichaam als een gevaarlijke stof fouten. Anafylaxie is meestal het resultaat van een insectenbeet, medicijnen of levensmiddelen. Tijdens een ernstige allergische reactie laat weefsels in je lichaam histamine en andere chemische stoffen die ontsteking optreden veroorzaken. Weke opzwellen en draai en leiden tot verdere complicaties, zoals het onvermogen om te ademen, een verhoogde hartslag, een zwakke pols en de plotselinge daling van de bloeddruk.

Sulfites

Chemische stoffen genaamd sulfites worden vaak gebruikt in bier en wijn als conserveermiddel om te stoppen met de drank van het veranderen van kleur. De Cleveland Clinic stelt dat de FDA een beperking van de sulfites voor gebruik in fruit en groenten geplaatst, maar ze zijn nog steeds toegestaan in dranken. Moet u wellicht een allergie of gevoeligheid voor sulfites die anafylaxie optreden kunnen veroorzaken. Een allergische reactie zal leiden tot de oprichting van immunoglobulin E antilichamen, terwijl een algemene gevoeligheid kan alleen spijsvertering complicaties veroorzaken.

Alcohol intolerantie

Hoewel alcohol intolerantie niet een allergische reactie is, kan het nog steeds leiden tot anafylaxie. Alcohol-intolerantie is het onvermogen van je lichaam om te verteren en absorberen van alcohol. Deze voorwaarde veroorzaakt neusverstopping, jeukende huid, loopneus, verstopte, astma, braken, misselijkheid, brandend maagzuur, buikpijn en een verhoogde hartslag. Bier drinken kan leiden tot de symptomen van deze intolerantie die tot hartkloppingen leiden kunnen. Behandeling van deze ernstige aandoening kan omvatten het gebruik van epinefrine, synthetische adrenaline die het lichaam naar zijn normale functie herstellen kan.

Graan allergie

Bier is gemaakt van granen. Als u een tarwe, nauwelijks hebt of rogge allergie, een verhoogde hartslag en hartkloppingen kunnen worden veroorzaakt door de eiwitten van de graan gebruikt om bier te maken. Wanneer u bier inslikken, kan uw immuunsysteem per ongeluk de eiwitten in de drank als allergenen te identificeren en hen aanvallen met IgE antistoffen. Deze actie kan leiden tot een vloedgolf van chemische stoffen invoeren van het lichaam, het verzenden van het in een staat van shock.


gerelateerde artikelen