Mijn ProForm loopband helling zal niet stoppen gaan omhoog & omlaag

March 20

Mijn ProForm loopband helling zal niet stoppen gaan omhoog & omlaag

ProForm loopbanden zijn bekend in de fitness-industrie als kostenbesparende en innovatieve stukjes thuis te oefeningsapparatuur. Sommige van de modellen aangeboden door ProForm vanaf 2011 omvatten helling energiebeheerinstellingen, waarmee u kunt verhogen van de intensiteit van uw training zonder het verhogen van uw lopende of tempo lopen. Als de hellingshoek motor storingen tijdens het gebruik van de apparatuur, stop dan onmiddellijk uw trainingsschema.

Herijking

Het eerste ding dat u moet doen als uw motor storingen van helling is het kalibreren van het gehele systeem. ProForm merkt op dat dit kan worden gedaan door op de helling te drukken om een nieuwe instelling en vervolgens het verwijderen van de sleutel van de veiligheid als de motor past het loopdek tot die hoogte. Wacht een paar seconden en vervolgens invoegen de sleutel. De ProForm loopband zal automatisch kalibreren van de motor van de helling naar de laagste stand en moet meer correct functioneert.

Geautomatiseerde programma 's

Sommige ProForm loopbanden gebruiken training protocollen uit Training CDs of iFit.com. Als u met een van deze programma's in plaats van een manuele trainingroutine werkt, kan de ProForm loopband automatisch aanpassen van de snelheid en hellingshoek van het loopdek tot de parameters van het programma. Deze veranderingen simuleren buiten lopende voorwaarden. Als de helling of de instelling van de netwerkoverdrachtssnelheid te groot voor uw fitness-niveau is, gebruik gewoon de bedieningsorganen aan te passen de ProForm loopband tot een niveau u passende vindt. Echter, de geautomatiseerde training blijft wijzigingen aan te brengen op de geplande tijdstippen en zul je de hellingshoek dienovereenkomstig aan te passen.

Mechanische storing

Al is het minder vaak dan een eenvoudige kalibratie fout, de helling motor of elektronica console kan hebben is mislukt of kortgesloten delen waardoor de motor van de hellingshoek kuren te vertonen. ProForm adviseert dat u de loopband uit de buurt van vochtige omgevingen, vloeistoffen en stof te allen tijde houden. Als eventuele verontreinigingen de mechanische en elektrische onderdelen van de machine invoert, kunnen zij het deel permanent te verpesten.

Helling van de garantie

Als u de gids voor probleemoplossing die uw ProForm loopband begeleidt heb gevolgd en nog steeds niet de hellingshoek fout te corrigeren, moet de machine zal worden bediend door een opgeleide professional. Alle ProForm loopbanden zijn gegarandeerd vrij van eventuele gebreken voor 90 dagen door de fabrikant van de apparatuur, pictogram gezondheid en Fitness. Controleer uw specifieke ProForm model om te zien als het omvat een meer uitgebreide garantie op de loopband motors. Sommige machines hebben maximaal drie jaar van de dekking, zolang de schade niet het gevolg van nalatigheid of misbruik is.


gerelateerde artikelen