Hoe de behandeling van depressie met therapeutische Doses van vitaminen

August 26

Hoe de behandeling van depressie met therapeutische Doses van vitaminen

De meest voorkomende vormen van depressieve stoornissen zijn depressieve stoornis en dysthymia, neemt nota van het National Institute of Mental Health. Symptomen zijn gevoel hopeloos, geprikkeldheid en vermoeidheid. Voor sommige, fysieke symptomen zoals hoofdpijn, pijn in het lichaam of verstoring van de spijsvertering vergezeld gaan van matige tot ernstige depressieve episodes. Soms depressief gevoel is een natuurlijke gebeurtenis voor de meeste individuen. Echter vereisen aanhoudende depressieve symptomen die met dagelijkse werking interfereren professionele behandeling. Naast de professionele interventies, zoals counseling en psychiatrische medicijnen, verbetering gewoonten van de voeding met vitamine therapie is een optie voor het reguleren van de symptomen. Raadpleeg uw arts om te zorgen voor veiligheid en voorkomen van interacties van medicatie voor verhoging van vitamine doses.

Stap 1

Studietraject thiamine aan afname van vermoeidheid. Thiamine of vitamine B1-tekort veroorzaakt vermoeidheid, geheugen verstoring en verlies van eetlust, notities holistische Online. Als u deze symptomen met uw depressie ondervindt, eet voedingsmiddelen die rijk zijn in thiamine of neem een supplement. Voedingsmiddelen met vitamine B1 omvatten koteletten, zwarte bonen en zonnebloempitten. Vrouwen vereisen 1.1 mg per dag en mannen 1,2 mg te bereiken van een therapeutische dosis.

Stap 2

Magere dierlijke eiwitten eten of een B12 supplement te nemen. Lage niveaus van B12 in het lichaam zijn gekoppeld aan depressie symptomen, volgens MayoClinic.com. Vitamine B12 is belangrijk voor de regulering van stemming en gevoelens van prikkelbaarheid en eetlust verlies voorkomen. Consumptie van voedsel zoals eieren, kip of vis voor deze vitamine te verhogen. Therapeutische dosering is 500 mcg tweemaal per dag.

Stap 3

Het nemen van een supplement foliumzuur. De Universiteit van Maryland Medical Center geeft aan dat foliumzuur of vitamine B9, is van cruciaal belang voor de mentale en emotionele gezondheid. Tot 38 procent van de mensen met een klinische depressie hebben ook lage folaat niveaus, waardoor dit een belangrijke vitamine op te nemen in uw dagelijkse voeding. Therapeutische dosering van folaat voor de behandeling van depressie is 50 mg of 800 mcg per dag. Holistische Online merkt op dat hoge dosis foliumzuur therapie veilig, is tenzij u een reeds bestaande aandoening van de inbeslagneming.

Stap 4

Ga naar buiten en absorberen van zon of een vitamine D-supplement te nemen. Gebrekkige niveaus van vitamine D zijn gekoppeld aan depressie zoals blijkt uit het optreden van seasonal affective disorder. Seasonal affective disorder is een vorm van depressie voorkomen in mensen consistente zonblootstelling ontbreekt tijdens de wintermaanden. De vitamine D Raad legt uit dat de beste bron voor het verkrijgen van vitamine D door blootstelling aan zonlicht gedurende 10 minuten, tot vier keer per week. Bent u niet in staat om korte zonnen, wordt een aanvulling voorgesteld. Nemen van 1,25 mg per dag voor therapeutische effecten.

Stap 5

Drink meer sinaasappelsap en verhogen van uw inname van vitamine C. Vitamine C helpt te absorberen foliumzuur en is belangrijk bij het voorkomen van zwakte, vermoeidheid en apathie die zijn gekoppeld aan depressie. Hoge dosis gebruik van vitamine C is mogelijk door het eten van supplementen voedselrijke citrus of houdend 1000 mg, driemaal per dag.

Waarschuwingen

  • Depressie kunnen een teken van een medische aandoening. Raadpleeg uw arts en het verkrijgen van een fysieke uitsluiten van medische oorzaken van depressie waarvoor specifieke interventie.
  • Als u zelfmoordgedachten aan uw depressie gerelateerde ondervindt, hulp krijgen onmiddellijk.

Tips

  • U kunt een vitamine B-complex in plaats van individuele B-vitaminen, de therapeutische dosis die nodig is voor de behandeling van symptomen van depressie kan echter niet optreden als gemakkelijk.
  • Zorg ervoor dat u handhaven voldoende mineralen zoals ijzer voor energie en calcium voor het reguleren van het centrale zenuwstelsel als onderdeel van uw vitamine therapie.

Wat die u nodig hebt

  • B-vitamines
  • Vitamine D
  • Vitamine C

gerelateerde artikelen