Kruiden & vitaminen voor fibromyalgie

September 4

Fibromyalgie is een aandoening die pijn over het hele lichaam veroorzaakt. Een diagnose wordt gegeven wanneer een arts vindt dat ten minste 11 van 18 punten pijnlijk aanvoelt zijn en de pijn langer dan drie maanden heeft geduurd. Meer dan 5 miljoen Amerikanen hebben het en meer dan 80 procent is vrouw. Hoewel de doodsoorzaak onbekend is, fibromyalgie wordt vaak behandeld met geneesmiddelen op recept, psychologie en slaap beheer. Suppletie met vitaminen en kruiden hebben echter ook gebruikt met veelbelovende resultaten.

Vitamine D

Een vitamine D-deficiëntie kan een rol spelen in de pijn en spier zwakte Fibromyalgie is gekoppeld. Terwijl studies doen niet tonen aan dat een tekort fibromyalgie veroorzaakt, kan het leiden tot pijn of chronische pijn erger maken. Dr. Michael Holick, is van mening dat een vitamine D-deficiëntie is vaak een verkeerde diagnose gesteld als fibromyalgie. Fibromyalgie-patiënten die ook lijden van angst en depressie zijn zelfs meer kans om een vitamine D-deficiëntie volgens een een studie van 2007 door het departement van de Reumatologie in Musgrave Park Hospital in Belfast.

Myers' Cocktail

Een Myers' Cocktail is een intraveneuze vitamine therapie voor de pijn en vermoeidheid van fibromyalgie. De injectie bestaat uit magnesium chloride-hexahydraat, gluconaat calcium, vitamine C, hydroxocobalmin of B12; Pyridoxinehydrochloride, of B6; dexpanthenol of B5; Riboflavine of B2; thiamine, of B1 en niacinamide of B3. Terwijl vele centra verstrekken deze injecties een grote vermindering van pijn en vermoeidheid beweren, deze resultaten kunnen alleen de laatste tussen 24 en 48 uur. Orale suppletie van deze therapie vereist alleen een vitamine B-complex, vitamine C en magnesium en beter betaalbaar dan injecties.

Natuurlijke kruiden

Kruiden kunnen worden gebruikt voor de symptomen van fibromyalgie zoals pijn en zwakte, evenals de bijkomende complicaties, zoals moeite slapen, angst en depressie. Bijvoorbeeld, kamille is rustgevend en kan helpen met slaap en angst, kurkuma, gember en goldenseal zijn anti-inflammatoire, ginseng verhoogt de energie en verlicht stress, cayenne helpt spierpijn, lavendel helpt bij slapeloosheid en depressie, Passiebloem helpt slapeloosheid, stress en angst, St. Janskruid vermindert pijn, stress en angst door remming van de neurotransmitters en knoflook, astragulus en echinacea ondersteunen het immuunsysteem.

Veiligheid

U moet nooit proberen om zelfmedicatie met natuurlijke kruiden of vitaminen zonder toezicht van een medische professional. Hoewel er sommige rapporten van zelf-behandeling met omega vetzuren, glucosamine en gingko met verschillende tarieven van succes zijn, kunnen vitaminen en kruiden hetzelfde effect op het lichaam als voorschriftmedicijn en moeten met extreme voorzichtigheid worden gebruikt. St. Janskruid moet bijvoorbeeld nooit worden gecombineerd met Antidepressivum medicatie. Alleen uw arts kan uw bloed te testen als vitamine D of een orale of intraveneuze versie van de Myers' Cocktail voor u juist is.

Overwegingen

Praat met uw arts als u denkt u dat fibromyalgie of een vitamine-deficiëntie. Neem de tijd om de juiste tests en een medische diagnose te krijgen voordat u zelf-behandeling probeert. Als u verkennen complementaire geneeskunde voor uw behandeling wilt, zoeken naar een gekwalificeerde en erkende vakman, zoals een naturopathic arts of acupuncturist geschoold in kruiden behandelingen. Werken met een gekwalificeerde zorgverlener is de veiligste en meest effectieve manier om te behandelen van fibromyalgie.


gerelateerde artikelen