Versterking van de bloedvaten van het oog

May 22

Versterking van de bloedvaten van het oog

Je ogen moeten een constante aanvoer van bloed om ervoor te zorgen zij ontvangen de noodzakelijke voedingsstoffen voor goed zicht en om te houden van de bloedvaten flexibel, zegt Holisticonline.com. Reguliere oog oefeningen en ontspanningstechnieken kunnen ertoe bijdragen de bloedvaten in je ogen zijn actieve en gezonde doorbloeding te bevorderen.

Oefening ogen

De bloedvaten in uw ogen zijn net zo gevoelig voor verdikking en steeds rigide na verloop van tijd als ieder ander onderdeel van uw lichaam, volgens Holisticonline.com. Dit is met name het geval als je lange voor een computer of TV uren, omdat deze activiteiten leiden u tot te knipperen minder en het verkeer van uw ogen--beide natuurlijke manieren om verkeer te verminderen. Ter bevordering van de bloedtoevoer naar je ogen, de Chinese holistische gezondheid oefeningen website raadt ze rollen in brede kringen, eerst rechtsom, dan linksom, 20 keer in elke richting. Houd je ogen open tijdens deze oefening en geleidelijk verhogen de snelheid van de rotaties. Doe deze oefening tot drie keer per dag te rekken van de spieren van uw oog en stimuleren circulatie.

Probeer Water therapie

De donkere kringen rond de ogen website zegt dat een warm bad van oog gevolgd door een verkwikkende koud bad een training voor de bloedvaten in je ogen biedt. Warm water breidt uw bloedvaten en verhoogt de bloedtoevoer naar uw ledematen--met inbegrip van uw ogen. Koud water zorgt ervoor dat de bloedvaten te contracteren, dwingen bloed naar uw interne organen en, derhalve, blozen toxines uit de buurt van uw ledematen. De donkere kringen rond de ogen website suggereert dat bij het nemen van uw gebruikelijke warme douche, snel omzetten in erg koud water eind. Te richten op de ogen, zorg ervoor dat je gezicht onder water zetten beide temperaturen.


gerelateerde artikelen