Het gemiddelde lichaamsgewicht voor kinderen

May 21

Het gemiddelde lichaamsgewicht voor kinderen

Wilt bijhouden van een kind gezondheid, moet u altijd waakzaam zijn van zijn lichaamsgewicht. Gewicht is belangrijk als gevolg van de hoge percentages van kinderjarenzwaarlijvigheid in hedendaagse bevolking. Volgens de National Library of Medicine, obesitas betekent teveel lichaamsvet. Het betekent dat iemands gewicht groter is dan wat wordt beschouwd als gezond voor zijn lengte. Het gemiddelde lichaamsgewicht voor kinderen, is afhankelijk van hun hoogte. Als uw kind een kleine gestalte heeft, moet hij een lager gewicht in vergelijking met het gemiddelde.

Geschiedenis

De Centers for Disease Control and Prevention, ook wel bekend als CDC, in samenhang met de National Centre for Health Statistics en richting van de FNS aanvullende Food programma's Division gemaakt grafieken om te helpen bij het bijhouden van children's gewicht. De set van de eerste grafiek gedaan door de CDC werd gedaan in 1977. De grafieken zijn dan in 2000 om rekening voor grotere gegevensverzamelingen en meer gevorderde statistische analyse te herzien. Deze grafiek sets allemaal aparte grafieken voor jongens en voor meisjes. Alle van hen kan u vertellen als uw kind binnen het gemiddelde bereik valt.

Betekenis

Gewicht is een belangrijke factor in de gezondheid van uw kind. Als uw kind ernstig ondergewicht is, ondervinden ze absorptie problemen in haar darmen, of een andere kwestie die moet worden onderzocht. Als uw kind boven het gemiddelde gewicht, ze kon worden beschouwd als zwaarlijvig. Zwaarlijvigheid kan leiden tot ernstige gezondheidskwesties zoals hoge bloeddruk, depressie, eetstoornissen en diabetes. KidsHealth.org zegt dat het tarief van obesitas bij kinderen van 12,4 procent tot 17,6 procent, afhankelijk van de leeftijd van het kind varieert.

Soorten groei grafieken

Er zijn verschillende typen grafieken die u overwegen kunt wanneer het proberen om erachter te komen als uw kind in het gemiddelde bereik valt. Er zijn grafieken voor de leeftijdscategorieƫn van geboorte tot 36 maanden, leeftijden 2 tot 5 jaar en leeftijden 2 tot en met 20. Deze grafieken meten hoogte, gewicht en hoofdomtrek. Er zijn andere grafieken die eenvoudig weergeven van het gewicht voor statuur en nog een andere voor de Body Mass Index, ook bekend als BMI.

De nummers

Volgens de CDC charts bedraagt het gewicht van jongens vanaf de geboorte tot 36 maanden 8 lbs. geboorte tot 31 kg op 36 maanden. Voor meisjes deze leeftijd, het gemiddelde gewicht varieert van 7 1/2 kg tot 31 lbs. In de volgende leeftijdscategorie, van 2 tot 5 jaar oud, bedraagt het gemiddelde gewicht voor jongens 28 kg 2 jaar naar 40 1/2 op 5 jaar. Het gemiddelde gewicht voor meisjes in deze leeftijdscategorie is 26 1/2 kg 2 jaar tot 39 1/2 op 5 jaar. De volgende leeftijdscategorie is van 2 jaar tot 20 jaar. De gemiddelde gewichten voor jongens in deze leeftijd categorie variƫren 28 kg in 2 jaar, tot 57 kg bij 8 jaar, 114 lbs. op 14 jaar en 156 lbs. op 20 jarige leeftijd. Het gemiddelde gewicht voor meisjes in deze uitgebreide leeftijdscategorie bedraagt 2 jaar, 57 kg op leeftijd 8, 108 kg op 14 jaar 129 lbs. op 20 27 kg.

Alternatieve overwegingen

Er zijn andere aantallen en alternatieve grafieken men nadenken kan wanneer we kijken naar uw kind gewicht, proberen om te zien of uw kind in het gemiddelde bereik. Er is het gewicht aan statuur grafiek. Deze grafiek is geschreven in metrische maten. Een voorbeeld zou zijn voor een jongen dat is 35 1/2 inch groot; zijn gemiddelde gewicht zou 30 pond... Als een meisje 35 1/2 inches tall, zou haar gemiddelde gewicht op de grafiek 28 lbs. Een andere grafiek en nummer te overwegen is de BMI-grafiek. Body Mass Index is de relatie tussen iemands gewicht en lengte. Volgens de CDC grafieken is de gemiddelde BMI voor jongens 16 1/2 bij 2 jaar, tot en met 23 20 jaar. Het gemiddelde BMI voor meisjes is 16 1/2 op de leeftijd van 2 tot 21 3/4 op 20 jaar.


gerelateerde artikelen