Citroen Water & cayennepeper Detox

August 6

Citroen Water & cayennepeper Detox

Sommige mensen zullen proberen bijna om het even wat afvallen, met inbegrip van het drinken van citroensap en cayennepeper. Citroensap en cayenne pepers zijn belangrijke onderdelen van de Master Cleanse, ook bekend als de limonade dieet. Laxeermiddelen worden aanbevolen ochtend en avond tot het bevorderen van de stoelgang. Aangeprezen als een ontgifting, is dit echt een korte snelle die op korte termijn voordelen kan opleveren.

Achtergrond

De citroen water en cayennepeper detox dieet werd ontwikkeld in 1940 door alternatief-gezondheidszorg beoefenaar Stanley Burroughs. In 1976 bevorderd Burroughs boek, "The Master Cleanser," het dieet om gewicht te verliezen en als een remedie voor een scala van gezondheidsproblemen. In 2004 Auteur Peter Glickman opnieuw het dieet in zijn boek, "Lose Weight, hebben meer energie & worden gelukkiger in 10 dagen." Vele beroemdheden, waaronder Beyonce en Jared Leto, hebben omarmd het dieet.

Hoe het werkt

De citroen water en cayennepeper detox dieet werkt voornamelijk door het calorie-inname drastisch te verlagen. Je drinkt gedurende 10 dagen, zes tot 12 glazen water, citroensap, ahornsiroop en cayennepeper tonic. Geen vast voedsel is toegestaan. Afhankelijk van hoeveel glazen van de tonica u consumeren, zult u krijgen 650 tot 1300 calorieën per dag. Op dat tarief, verlies van het gewicht gebeurt zeer snel. Het verliezen van 3 kg of meer per week is mogelijk. Veel van dat gewicht, echter, is water gewicht.

Detox

De meeste mensen zijn op zoek naar een snelle manier om gewicht te verliezen. De detox lijkt een secundair doel onder degenen die zich ertoe deze snel verbindt. Geregistreerde diëtist die Katherine Zeratsky van de Mayo Clinic er is weinig bewijs zegt ter ondersteuning van de werkzaamheid van reinigt of de behoefte aan interne zuivering detoxes. Het is de taak van de lever en de nieren te ontdoen het lichaam van toxines, en ze doen het werk prima. Hoewel sommige detox dieet volgelingen verslag een gevoel van meer energiek en gericht tijdens een reinigen, zegt Zeratsky dieters kunnen gewoon voelen positief over het doen van iets wat dat zij zien als goed voor hun gewicht en algehele gezondheid.

Doeltreffendheid en gevaren

Voor wie op zoek is om te verliezen van een paar pond voor een strandvakantie of middelbare school reünie, kan de citroen water en cayennepeper dieet effectief zijn. Dit is echter niet een oplossing op lange termijn, zoals gewichtsverlies zal snel worden hersteld zodra u weer uw normale eetgewoonten. Uitgebreide vasten, Bovendien kan leiden tot spier verspillen, tekorten en ernstige gezondheidsproblemen. De alleen op lange termijn gewichtsverlies oplossing is een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Als u een reeds bestaande aandoening hebt, moet u uw arts raadplegen voordat je probeert de citroen water en cayennepeper dieet, als het uw gezondheid in gevaar kan brengen.


gerelateerde artikelen