Stafylokok infectie op kind knie

July 18

Stafylokok infectie op kind knie

Een Stafylokok infectie is een infectie veroorzaakt door staphylococcus aureus. Staph kan worden gevonden op uw huid en de slijmvliezen en kan uitgroeien tot een ernstige aandoening, vooral als u met een hoog risico met een verzwakte of beschadigde immuunsysteem. Als uw kind ontwikkelt een snee in zijn knie, maar het geneest niet goed, zou het een staph infectie.

Oorzaken

Het is gebruikelijk voor kinderen om schaafwonden en bezuinigingen op hun knieën door kinderjaren heen. De meeste kleine huid verwondingen genezen vanzelf, maar wanneer zij een infectie ontwikkelen, zullen ze medische behandeling moeten. Een van de belangrijkste oorzaken van staph infectie is de invasie van bacteriën in de snede in de huid. Bacteriën kunnen worden gevonden op vele oppervlakken en hoge extremen van temperatuur, droogheid en vele soorten zeep kunnen overleven. Ook kan staph bacteriën overgedragen persoon tot persoon, notities MayoClinic.com. Staph kan ook worden overgedragen via levenloze objecten, met inbegrip van handdoeken, kleding en stevige oppervlakken, totdat het komt in contact met uw huid of slijmvliezen. Mag u momenteel staph meenemen op uw huid, maar als het is toegestaan om een opening of knippen, zoals de knie, het kan beginnen te vertonen tekenen van infectie.

Identificeren van Staph

Er zijn verschillende typen van huidinfecties veroorzaakt door staph, met inbegrip van Krentenbaard, steenpuisten, scheren huid syndroom en cellulitus. Als de snee in de knie rood, ontstoken, gezwollen, pijnlijke wordt, ontwikkelt een pus zak of riool bloed of vloeistoffen van elke kleur, het zou kunnen zijn het teken van een infectie staph. Als uw kind heeft een infectie op zijn knie dat wordt veroorzaakt van impetigo kan hij hebben een pijnlijke huiduitslag of blaren die afvoer van vocht en het ontwikkelen van een krokant laagje. Impetigo hoofdzakelijk treedt op in de buurt van de mond, maar kan worden doorgegeven aan andere gebieden als er een bestaande infectie. Cellulitis (sinaasappelhuid) kan optreden als een Stafylokok infectie uit een cut ernstig is. Cellulitus beïnvloedt de diepe lagen van de huid veroorzaakt roodheid en zwelling rond het getroffen gebied.

MRSA

MRSA of methicilline-resistente Staphylococcus aureus, is ook een type van Stafylokok infectie. MRSA is een meer ernstige Stafylokok infectie omdat het over het algemeen resistent tegen de meeste soorten antibiotica--waardoor het moeilijk te behandelen. Pub Med gezondheid legt uit dat de MRSA in elk type van knippen optreden kan, met inbegrip van een klein gesneden op de knie. Als uw kind een verzwakt immuunsysteem heeft, is het ziekenhuis of de behandeling van kanker krijgt, is haar vermogen om te vechten uit MRSA kunnen zeer uitdagend. Complicaties voor MRSA zijn de infectie beïnvloeden haar botten, longen of hart. Symptomen kunnen zijn koorts, vermoeidheid, pijn op de borst, malaise, hoofdpijn, huiduitslag en kortademigheid, naast een rode en gezwollen gebied in en rond de snee in de knie. Ze kan ook problemen lopen op de been, naast pijn en ongemak hebben.

Behandeling

Behandeling van een Stafylokok infectie in uw kind wordt vaak gedaan met een sterke cursus van antibiotica. De meeste gevallen van staph reageren goed op behandeling met antibiotica. Als de infectie ernstig is, is chirurgie wellicht worden gedaan om te verwijderen van geïnfecteerde bot en weefsel in en rond de knie. MRSA-infecties die ernstig zijn kunnen eisen aftappen van de besmette knie en omgeving. Een combinatie van antibiotica worden gebruikt om te proberen te doden de infectie. Intraveneuze vloeistoffen en medicatie kunnen worden gegeven in het ziekenhuis, evenals zuurstof om te helpen uw kind makkelijker ademen en bestrijden van de infectie.


gerelateerde artikelen