Is het slecht om gewoon te doen Cardio?

February 23

Is het slecht om gewoon te doen Cardio?

Cardio-oefening biedt vele voordelen voor de gezondheid, zoals vermindering van uw risico voor chronische ziektes zoals hart-en vaatziekten en diabetes door het verminderen van de bloeddruk, cholesterol en bloedsuikerspiegel niveaus. Cardio-oefening verbrandt ook extra calorieën, die helpt lichaam vet niveaus houden; echter, jezelf te beperken tot alleen cardio-oefening met geen krachttraining kan verhinderen dat u bereiken van optimale gezondheid en het lichaam dat u wenst. Hoewel het is niet slecht om alleen cardio doen, is het niet ideaal.

Krachttraining

Krachttraining verbetert gezondheid en welzijn door het verbeteren van kracht, balans en coordinatie, makend dagelijkse taken gemakkelijker. Als cardio verbetert het ook bloeddruk, cholesterolgehalte en insulinegevoeligheid, die essentieel is voor het voorkomen en beheersen van diabetes. Bovendien, het versterkt de pezen en de ligamenten en verhoogt de botdichtheid, die nodig is voor het voorkomen van osteoporose.

Vet verlies

Hoewel cardio-oefening meer calorieën tijdens de activiteit verbranden zal, is sterkte opleiding essentieel in het verhogen van uw metabolisme, zodat meer calorieën worden verbrand overdag. Voor elke één pond spierweefsel, zal je lichaam maximaal 50 calorieën per dag, vergeleken met vetweefsel, die slechts drie calorieën per pond, notities ExRx website verbrandt verbranden. Spierweefsel is bovendien dichtere dan vetweefsel, wat betekent 1 pond van spier zal nemen minder ruimte in beslag dan 1 pond van vet, die u om een meer gevormd helpen kan, lichaamsbouw afgezwakt.

Oefening Planning

Per training routines betrekt zowel cardio als krachttraining. Beginners met krachttraining moeten beginnen met twee dagen per week uitgevoerd op opeenvolgende dagen. Trainingen moeten omvatten oefeningen gericht op de quadriceps, hamstrings, bilspieren, terug, borst, armen, schouders en buik. De minimale aanbeveling voor cardio-oefening is ten minste 30 minuten gematigde intensiteit activiteit zoals het levendige lopen de meeste dagen van de week, volgens de American College of Sports Medicine. Toename van de intensiteit en de duur van uw cardio-oefening kan nodig zijn voor blijvende resultaten in vet verlies of aërobe uithoudingsvermogen.

Beginner krachttraining Workouts

Beginners die kracht trainen twee keer per week moeten worden uitgevoerd door twee trainingen van het gehele lichaam of een lagere lichaamstraining en een training van het bovenlichaam. Een tot drie sets voor alle oefeningen uitvoeren in uw plan met behulp van een gewicht in welke spier vermoeidheid is bereikt tussen de 8 en 12 herhalingen, rust 60 tot 90 seconden tussen de sets. Een totale body workout bijvoorbeeld oefeningen zoals squats, lat pull-down, het been curl, borst druk machine, lunges, laterale werpt, barbell krullen, triceps bench dips en abdominal crunches. Een training van het bovenlichaam kan bestaan uit halter-borstpres, gebogen over halter rij, kabel cross over kabel rij, military press, dumbbell curl, halter smeergeld en been liften. Een lagere body workout bijvoorbeeld beenpres, smith machine squats, lunges, been curl en been extensies wandelen.


gerelateerde artikelen