Hair Care Tips voor zwarte mannen

February 22

Hair Care Tips voor zwarte mannen

Overzicht

De juiste kapsel maakt een gewaagde verklaring over yourpersonal stijl. Als je een zwarte man, kan rommelig, onverzorgde of beschadigde haren veroorzaken mensen waarnemen u als iemand die zichzelf niet trots op de manier die hij eruit ziet. Zorg voor uw haar en individuele uitdagingen van een Afrikaanse Amerikaan en zijn haar; droogheid, kwetsbaarheid, stijl en haar verlies zijn alle reële en haalbare zorgen.

Minder shampoo

Wassen te vaak kan leiden tot korte, zwarte haren tot droog en breekbaar. Dit is omdat de meeste detailhandel shampoos een chemische genaamd natriumlaurylsulfaat of SLS bevatten. SLS is een detergens verantwoordelijk voor het schoonmaken van het haar. Helaas kan het ook het haar van natuurlijke oliën die beschermen, waardoor het gedroogde en gevoelig voor breuk, merkt HairLossBuddy.com strip. Shampoo, indien mogelijk, je haar slechts één of twee keer per week te behouden van de natuurlijke oliën in je haar of kies een shampoo dat is SLS-vrij.

Hydrateren dagelijks

Je haar moet dagelijks worden bevochtigd of u shampoo of niet, om aan te vullen van de hydratatie die is verloren door droge omstandigheden of indoor Verwarming. Een eenvoudige olie kan worden toegepast op de wortels van je haar te maken je haar zachter kijken en u helpen voorkomen dat vlokken en een droge hoofdhuid. Probeer zoete amandel- of kokosolie; een beetje van toepassing op uw vingertoppen en lopen van je handen door je haar te verdelen. Breng een beetje olie elke dag, vooral wanneer je haar voelt droog of broos aan de Aanraking.

Kies een stijl

Kies een kapsel dat u als een zwarte man spreekt, die werkt met uw gezichtsvorm en dat is gemakkelijk te onderhouden met het type van haar die je hebt, beveelt Hudson's gids voor korte kapsels van de mannen en de kapper. Scheren je hoofd is één optie, en is dicht bij de hoofdhuid te snijden met clippers vervaagt het met afgestudeerd lengtes. Als u liever een meer etnische blik, kapsels zoals de afro, de dreadlocks, of vlechten kunnen geven u een onderhoudsarme uitstraling die u een meer individuele stijl geeft. U wilt niet worden van een slaaf van uw stijl, dus kies iets dat is gemakkelijk te onderhouden en dat hoeft niet veel onderhoud. Uw kapper kan u een aantal ideeën over wat goed voor je haar type en gezicht vorm werkt geven.

Productselectie

Kiezen voor producten die speciaal voor zwarte mannen gemaakt zijn kan u helpen om gezonder, beter op zoek naar haar. Meeste retailproducten beschikbaar in drogisterijen zijn geformuleerd voor de schachten haar gladder. Afro-Amerikaanse haar is over het algemeen broos en kinky, die is waarom u nodig om producten te gebruiken specifiek voor zwarte mannen, wijst erop TreasuredLocks.com. Kijk voor producten vrij van alcohol en andere droge ingrediënten en rijk aan oliën en moisturizers. Kan je dat winkelen bij een levering winkel of buurt Kapper schoonheidssalon u een groter scala van producten gericht op zwarte mannen levert.


gerelateerde artikelen