Oefeningen brachioradialis

December 30

Oefeningen brachioradialis

De brachioradialis is een spier die zich van het onderste deel van de bovenarm aan het onderste gedeelte van de onderarm uitstrekt. De spier is verantwoordelijk voor het buigen van de elleboog. De brachioradialis is vooral betrokken bij de onderarm in de neutrale stand is--elk van je handpalmen staan naar de zijkanten van uw lichaam. U kunt een verscheidenheid van andere bewegingen flexie elleboog met vrije gewichten als halters en halters.

Halter Hammer Curl

Voor het uitvoeren van de staande dumbbell hamer krul, pak een halter in elke hand met een bovenhandse greep en staan met je lichaam rechtop. Plaats de halters door je lichaam met je armen recht. Zet uw onderarmen zodat je handen in de neutrale stand zijn. Buig je ellebogen en de korte halters naar uw voorste schouders doen opstaan. Uitbreiden van uw ellebogen en verlagen de korte halters naar de aanvangspositie. Deze oefening kan ook zittend worden uitgevoerd.

Omgekeerde Preacher Curl

Dit soort curl vereist een bankje van de prediker met een barbell--vindt u een bij uw plaatselijke sportschool. Zitten op de Bank predikant met je voeten op de grond en plaats de achterkant van je armen op het pad. Uw stoel moet worden aangepast zodat je arm rust in de buurt van de bovenkant van het pad kuilen. Pak de langhalterstang en verhogen tot uw onderarmen verticale zijn. Langzaam lager de halter terug naar beneden totdat je armen volledig uitgebreid. Herhaal vijf tot 10 keer. Het gewicht van de halter naar wens aanpassen.

Permanent halter Cross Body Hammer Curl

Voor het uitvoeren van de staande halters cross-body hammer curl, pak een halter in elke hand met een bovenhandse greep en staan met je lichaam rechtop. Plaats de halters door je lichaam met je armen recht en zet uw handen zodat je handen in de neutrale stand zijn. Buig je rechter elleboog en breng de juiste halter over je lichaam en naar je linker voorzijde schouder. Uw juiste elleboog uit te breiden en brengen de juiste halter naar de aanvangspositie. Herhaal de oefening met je linkerarm en vervolgens houden afwisselend tussen de linker- en armen.

Permanent halter omgekeerde krul

Voor het uitvoeren van de staande halter omgekeerde krul, houd een halter in elke hand met een bovenhandse greep. Met je lichaam rechtop staan en plaats de halters naast je dijen met je armen recht. Flex uw ellebogen en de halters omhoog verplaatst richting de voorkant van je schouders--houd je ellebogen dicht bij je lichaam. Omgekeerde en verplaats die de gewichten langzaam terug naar de beginpositie. Herhaal vijf tot 10 keer.


gerelateerde artikelen