Boogschieten Clubs in de omgeving van Orlando, Florida,

December 28

Boogschieten Clubs in de omgeving van Orlando, Florida,

Rond Orlando, Florida, de entertainment-hoofdstad van de Sunshine State, sensatie zoekers wenden zich tot een van de oudste vormen van entertainment: boogschieten. De sport bloeit in Centraal Florida, waar bewoners en toeristen hebben veel opties om te raken van het bereik.

Seminole County Gun & boogschieten vereniging

In Orlando Noordoost buitenwijk van Genève, Seminole County Gun & boogschieten vereniging exploiteert aparte pistool bereiken voor boogschieten, pistool schieten, geweer praktijk en plinking--informele target schieten--evenals afzonderlijke marges voor wedstrijden en afdrukstand sessies. De eerste ochtend van de zondag van elke maand is Publieksdag, een tijd voor een derde ronde van de club te schieten. De club biedt ook jagers veiligheid cursussen en vele wedstrijden en evenementen, waaronder Fest van de jeugd. Nieuwe leden zijn onderworpen aan eenmalige kosten van $200, samen met de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van $120.

Genève boogschieten Club

De Genève boogschieten Club de primaire focus ligt op de ontwikkeling van onderwijs en jeugd. De club is aangesloten bij het boogschieten Olympische, Junior Development program, evenals de United States boogschieten Association. Hoogst gedecoreerde instructeur Phil Graves coacht jongeren en volwassenen op zoek naar certificering in coaching en instructie. Graves is ook in licentie gegeven door de staat om te leren van hunter's veiligheid cursussen. GAC is niet aangesloten bij de Seminole County club; beide zijn toevallig in Genève.

Brevard boogschutters

Een half uur naar het zuidoosten in Melbourne, Florida, net ten zuiden van Cape Canaveral, raketten zijn niet de enige dingen vliegen door de lucht. De Brevard Archers laten hun pijlen vliegen in 14 schieten rijstroken en in een bosrijke omgeving dat zit vol met 3D-dierlijke doelen. De Florida boogschieten associatie en boogschieten schutters associatie Handvest club is open voor het publiek. Lessen beginnen bij $8 per persoon. De Kempfer Ranch 3D-Shoot nodigt boogschutters van alle leeftijden en capaciteiten. Het evenement is vrij in te voeren voor kinderen 5 en jonger, jongeren kunnen invoeren voor $5, jonge volwassenen $10, en de volwassen trofee klasse kost $20 per deelnemer.

Centraal Florida boogschutters

De club Centraal Florida boogschutters is een iets langer rijden van Orlando, maar de center state-of-the-art Boogschieten is het station meer dan waard. Een uur zuidwesten in Fort Meade, de non-profitorganisatie club ligt langs een perfecte achtergrond voor beschermde bossen en wetlands van de Peace-rivier. Het centraal Florida boogschutters voldoet aan voor de maandelijkse wedstrijden en wekelijks "fun" shoots, meestal op dinsdag- en zaterdagvoormiddag. De club beschikt over twee 14-doel bereiken met schietschijven, 3D-dierlijke doelen en doelstellingen van de baal stro. Vijf praktijk doelen kunnen worden geplaatst op een afstand. Lidmaatschappen zijn $30 voor particulieren en $40 voor een gezin, en clubleden hebben dagelijks toegang tot de club.


gerelateerde artikelen