Kruiden-behandeling voor Sebaceous Cyste

February 13

Kruiden-behandeling voor Sebaceous Cyste

Sebaceous cysten, ook wel genoemd epidermoïde cysten, zijn kleine, meestal pijnloos brokken die onder je huid manifesteren. MayoClinic.com stelt dat sebaceous cysten meestal op uw gezicht, hals, romp en genitale regio ontwikkelen. Sebaceous cysten zijn zelden kanker, hoewel sommige soorten cysten leiden kunnen tot kanker van de huid. Bepaalde kruiden behandelingen of rechtsmiddelen, kunnen voordelig in uw sebaceous cysten genezing zijn. Altijd overleg met uw arts, maar voordat u het gebruik van deze natuurlijke stoffen voor de behandeling van uw gezondheidsklachten.

Sebaceous cysten

Sebaceous cysten, neemt nota van het National Center for Biotechnology Information, zijn vrij beweegbare, langzaam groeiende gesloten blaasjes onder je huid die vette materiaal bevatten. Het centrum stelt dat deze cysten meestal van gezwollen haarzakjes ontwikkelen, hoewel verwondingen aan uw huid ook de impuls zal voor de ontwikkeling van de cyste geven kunnen. Risico factoren die samenhangen met sebaceous cysten zijn mannetje, wordt verleden puberteit, een geschiedenis van acne, huid-verwondingen en overmatige blootstelling aan zonlicht. Sommige mensen met sebaceous cysten kunnen ervaren roodheid en tederheid in het getroffen gebied.

Gemeenschappelijke kruiden behandelingen

In haar boek "Recept voor Nutritional Healing," voeding onderzoeker en gecertificeerd voedings adviseur Phyllis A. Balch stelt dat verschillende kruiden kunnen worden gebruikt bij de behandeling van uw sebaceous cysten, met inbegrip van Aloë vera gel, die kalmerende en genezing. Klit en rode klaver--beide krachtige bloed reinigingsmiddelen--mogelijk nuttig bij de behandeling van uw sebaceous cysten, terwijl goldenseal topisch kan worden toegepast om te helpen verminderen de kans op infectie. Toverhazelaar, merkt Balch, nuttig kan zijn in het absorberen van olie. Wetenschappelijk onderzoekstudies onderzoeken de gevolgen van deze kruiden voor sebaceous cysten zijn nog moet worden uitgevoerd.

Een nuttig kruid

Vanwege haar vermogen om te absorberen olie, witch hazel mogelijk een van de meest nuttige kruiden bij de behandeling van de sebaceous cysten. Toverhazelaar, naturopathic arts Sharol Tilgner, auteur van "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde," merkt heeft anti-inflammatoire actie, helpt stop passieve bloeden en helpt oorzaak de samentrekking van de verschillende weefsels in je lichaam. Verschillende delen van de tree toverhazelaar gebruikt medicinale, met inbegrip van de bladeren en de schors.

Disclaimer

Aangezien de doeltreffendheid van kruidengeneesmiddelen voor sebaceous cysten niet goed bekend is, moet u zeker verstandig in uw gebruik van kruiden voor deze aandoening. Kruidengeneesmiddelen zijn over het algemeen beschouwd als veilig, hoewel ze leiden gezondheidsproblemen in bepaalde mensen tot kunnen of indien zij onjuist of voor langere tijd worden gebruikt. Spreken met een zorgverzekeraar die uitgebreide training in kruidengeneeskunde heeft voor een beter begrip van de rol van kruiden in uw sebaceous cyste behandelplan.


gerelateerde artikelen