Wat zijn de behandelingen voor eczeem bij volwassenen?

July 3

Er is niet een genezing van eczeem. In plaats daarvan, is het doel van eczeem behandeling te verminderen van de frequentie en de ernst van de opflakkeringen. Atopische dermatitis, een gemeenschappelijke soort eczeem, begint meestal in de kindertijd, maar het kan ook beginnen in de volwassenheid. Het nationale Instituut van artritis en Musculoskeletal en huidziekten schat dat atopische dermatitis treft 1 tot 3 procent van de volwassenen. Hand eczeem die in de volwassenheid ontstaat is vaak het resultaat van werk-gerelateerde aandoeningen.

Typen

Een dermatoloog adviseert meestal een combinatie van therapieën voor de behandeling van eczeem. Medicijnen voor de behandeling van eczeem zijn topische steroïden, systemische steroïden, actuele immunomodulators en antihistaminica. Krabben belemmert het genezingsproces en gedragswijziging technieken kunnen verminderen krabben. Terwijl de stress veroorzaakt geen eczeem, kan het leiden tot een flare-up. Beklemtoon de technieken van de vermindering kunnen een vorm van eczeem behandeling. Sommige eczeem patiënten reageren op fototherapie, een type van behandeling die de huid met ultraviolet licht blootstelt.

Tijdsbestek

Eczeem kan een koppig huidaandoening. Volgens de nationale vereniging van het Eczema, kan het duren maanden een uitbraak van eczeem van de hand en een jaar van zorgvuldige Handverzorging om te voorkomen dat weer een uitbraak wissen. Op zoek naar behandeling vroeg kan helpen snelheid genezing. Ongecontroleerde verliet het eczeem kan blijven verergeren en het moeilijker om de aandoening onder controle.

Effecten

Effectief eczeem behandeling kan aanzienlijk verbeteren van de kwaliteit van leven van een volwassene. Eczeem kan pijnlijk zijn, en de constante jeuk kan maken het moeilijk om zich te concentreren op het werk. Zichtbaar patches van eczeem kunnen negatieve invloed hebben op iemands gevoel van eigenwaarde en zelfbeeld. Een volwassene met hand eczeem kan worden aarzelen om handen schudden.

Preventie

Het is belangrijk om door te gaan met het voorgeschreven behandelingsplan, zelfs nadat het eczeem onder controle is. Afschaffing van het behandelingsplan kan resulteren in een ander flare-up van eczeem. Huid die gevoelig is voor eczeem door het vermijden van stoffen die leiden een flare-up tot kunnen te beschermen. Gemeenschappelijke triggers van eczeem omvatten transpiratie, frequent handen wassen, nikkel en blootstelling aan chemische stoffen. Een huidverzorging routine waarin sprake is van een frequente hidratatie kan helpen voorkomen dat een uitbraak van eczeem.

Waarschuwing

Onbehandelde eczeem kunt beschadigde huid, die tot infectie leiden kan. De bijwerkingen van herhaalde of langdurige gebruik van topische corticosteroïden zijn dunner worden van de huid. De bijwerkingen van systemische corticosteroïden kan huid schade, verdunde of verzwakte botten, en staar bevatten. Actuele immunomodulators zijn een controversiële eczeem behandeling. Hoewel de FDA heeft actuele pimecrolimus en tacrolimus goedgekeurd voor sommige eczeem patiënten, FDA de een waarschuwing dat deze drugs mogelijk kanker wellicht. De American Academy of Dermatology stelt echter dat de incidentie van kanker bij patiënten met behulp van dit soort medicatie "niet overschrijdt het aantal kankers verwacht in de bevolking als geheel."


gerelateerde artikelen