At Home Body Scrubs met vitamine E

July 4

At Home Body Scrubs met vitamine E

Maken van uw eigen lichaam scrub thuis kan u geld besparen en geven die u meer controle over de ingrediënten die geeft u toestemming om te raken van uw huid. Twee componenten zijn noodzakelijk in een body scrub--schurende ingrediënt en een hydraterende ingrediënten. Meng vitamine E olie met een verscheidenheid van natuurlijk schuurmiddelen maken een at-home, alle-natuurlijke body scrub.

Voordelen van vitamine E

Vitamine E is niet alleen goed voor de binnenkant van je lichaam, actueel gebruik voordelen de huid ook. Deze veelzijdige vitamine wordt gebruikt voor de behandeling van wonden, brandwonden en littekens. Het helpt ook om het opruimen van acne en rimpels glad door het versnellen van het herstel van de cellen, waardoor een meer jeugdige verschijning aan de huid. Vitamine E werkt ook door het toevoegen van vocht aan de huid en helpt het behouden van natuurlijke vocht. Kortom, kan vitamine E olie helpen transformeren van droge, doffe huid op huid van een gezond en goed gehydrateerd. Vitamine E olie kopen of kopen in capsule vorm.

Bruine suiker Scrub

De lichte grofheid van bruine suiker maakt het ideaal voor schrobben weg dode huidcellen. Meng 1/2 kopje extra vergine olijfolie, 1 theelepel Vitamine E olie en 1 theelepel puur vanille-extract in een kom. Roer in 1 kop van donkere bruine suiker en 1 eetlepel honing tot alle ingrediënten goed zijn gemengd. Bewaar uw zelfgemaakte lichaam scrub in een container met een deksel.

Baking Soda Scrub

In zelfgemaakte lichaam schrobt, baking soda werkt aan slough uit dode huidcellen. Meng 1/3 kopje zuiveringszout, ½ kopje amandel olie en ½ theelepel Vitamine E olie in pot met een deksel. Als u toevoegen van geur aan de scrub wilt, voeg ongeveer 10 druppels van de etherische olie, zoals lavendel of vanille. De amandel- en vitamine E olie vullen vocht.

Zee zout Scrub

Licht schurende zeezout zal ontdoen van dode, droge huid, terwijl de oliën in deze scrub vocht herstellen. Om deze scrub, meng ½ kopje zeezout met 1/8 kopje walnoot, jojoba, druif zaad of avocado olie. Zodra het mengsel een pasta maakt, de inhoud van één capsule van de vitamine E toevoegen. Roer het opnieuw af en breng het mengsel aan een container met een deksel voor opslag.

Met behulp van Body Scrubs

Zelfgemaakte lichaam schrobt zijn geschikt voor alle huidtypes, maar mensen met een vette huid kunnen tolereren meer frequente afschilfering dan mensen met een droge of gevoelige huid. In "Gezondheid" magazine, dermatoloog Harold Lancer zegt dat doorgaans twee keer per week scrubben moet voldoende zijn. Aandacht besteden aan uw huid voor aanwijzingen over of u van de scrub te vaak gebruikmaakt. Roodheid, irritatie en extreme droogte zijn tekenen van overexfoliating. Voor het gebruik van een body scrub, nat van de huid met warm water, dan de scrub van de pot schep. Masseer het in uw huid met behulp van een cirkelvormige beweging, dan grondig af te spoelen.


gerelateerde artikelen