Fruit dat bij problemen met de spijsvertering helpt

November 8

Fruit dat bij problemen met de spijsvertering helpt

Sommige gemeenschappelijke spijsverteringsstoornissen zijn gekoppeld aan dieet kwesties zoals krijgt niet genoeg vezel. Met een paar veranderingen in uw dieet, kunt u uw spijsvertering gezond houden. Een vezel-rijk dieet helpt bij het verlichten van bepaalde spijsverteringsstoornissen en verlaagt het uw risico voor hart-en vaatziekten en diabetes. Fruit zit boordevol voedingsvezels die helpt te houden u regelmatig, verminderen uw kansen van het hebben van problemen met de spijsvertering.

Bessen

Bessen zijn een krachtpatser van voeding, met antioxidanten, vezels voor de spijsvertering, vitaminen en mineralen. Frambozen zijn hoog in vezel en bevatten 8 g vezels per kopje. Dat is een derde tot een helft van je dagelijkse behoefte aan vezel. De aanbevolen dagelijkse vezel inname voor vrouwen is 21 g à 25 g, en voor mannen is het 30 g aan 38 g per dag, volgens de Mayo Clinic. Aardbeien bevatten 3.8 g vezels per 1 ¼ kopje bosbessen hebben 5 g per kopje en bramen 8.8 g per kopje. Een paar bessen aan uw ochtend ontbijtgranen of yoghurt toe te voegen kan helpen handhaven van gezonde darmfunctie en verminderen van de problemen met de spijsvertering.

Gedroogde vruchten

Gedroogde vruchten helpt bij het ondersteunen van uw spijsverteringsenzymen. Datums, vijgen en pruimen bevatten oplosbare vezels, die helpt bij het verplaatsen van afval en giftige stoffen via uw spijsverteringskanaal. Deze vruchten helpen spijsvertering en verminderen van spijsverteringsproblemen zoals obstipatie en diverticulitis, een ontsteking in uw spijsverteringskanaal wat resulteert in pijn in de onderbuik, koorts, misselijkheid of veranderingen in de regelmaat van de darm. Datums helpen om te verteren suikers en zetmeel, volgens een studie gepubliceerd in April 2007 de kwestie van de "Pakistan Journal of farmaceutische wetenschappen." De studie vond dat sacharose en zetmeel alleen niet op een normale intestinale pH van 7,4 breken doen. Als datums worden toegevoegd aan de mix, ze invloed hebben op de verdeling van zowel sacharose en zetmeel in de darmen.

Ananas

Ananas is een grote snack die kan voldoen aan uw zoete tand en helpen uw lichaam te breken en verteren van voedsel. Ananas bevat bromelaïne, een enzym dat helpt bij het afbreken van eiwitten. Bromelaïne uit ananas heeft een anti-inflammatoire werking en wordt gebruikt voor de behandeling van colitis ulcerosa, een darm aandoening die zwelling en zweren in de darmen veroorzaakt, volgens de National Institutes of Health.

Papaya

Papaja wordt vaak gebruikt als een spijsvertering en is beschikbaar in kauwtabletten tabletten. De papaïne in de papaja is een enzym dat bij de spijsvertering helpt en kan bijdragen aan het herstel van je darmkanaal naar normaal. De papaïne in de papaja kan het ook helpen om te doden de wormen of van parasieten in uw darmkanaal die leiden problemen met de spijsvertering zoals diarree, gas, opgeblazen gevoel, abdominale pijn of misselijkheid tot kan, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.


gerelateerde artikelen