Wat te geven van een 1-jarige Baby na overgeven?

November 4

Wat te geven van een 1-jarige Baby na overgeven?

Braken is een normaal onderdeel van elke baby's leven maar moet zorgvuldig worden behandeld om andere ernstige medische problemen te vermijden. Als uw baby moeite met ademhalen heeft, heeft een gezwollen buik dat gaar is of groene gal of bloed braakt, onmiddellijke medische hulp krijgen. Echter, als uw baby een maagklachten die langzaam oplossen heeft wordt, help hem herstellen door het herstel van zijn normale dieet.

Wat voer

Elektrolyt oplossing helpt uw baby herstellen van het verlies van vloeistoffen die wordt geleverd met braken. Deze oplossingen verkocht over-the-counter bij een drug of supermarkt. Als uw baby niet geïnteresseerd, probeer een bevroren versie van de oplossing. Forceer niet uw baby om te eten of te drinken als ze nog niet klaar. Water en suiker, een oplossing van 1/2 tsp. van suiker 4 oz. van water, zijn ook nuttig en uw baby aan sommige vloeistoffen inslikken kunnen verleiden. De American Academy of Pediatrics beveelt serveren alleen vloeistoffen voor de eerste 24 uur van een braken ziekte te helpen voorkomen dat uw baby gehydrateerd en vermijden triggering meer braken.

Wanneer te beginnen

Als 30 minuten zijn verstreken sinds de laatste aanval van braken, je baby sommige elektrolyt oplossing bieden, de American Academy of Pediatrics beveelt. Als u probeert om uw baby drankje vroeg, kan het braken opnieuw beginnen. Na 12 tot 24 uren van een vloeibaar dieet, opnieuw voedingsmiddelen die zacht zijn en zie hoe uw baby tolereert hen. Borst - of fles - feed zodra het braken is gestopt en je baby kunnen houden elektrolyt oplossing.

Tekenen van Dehyrdration

Uitdroging is een ernstige potentiële neveneffect van braken. De American Academy of Pediatrics beveelt aan dat een baby nemen in 44 oz. van elektrolyt oplossing elke 24 uur als ze gewicht 26 kg. De aanbeveling stijgt naar 51 oz. als ze 33 kg weegt. Als uw baby niet duidelijk vloeistoffen tolereren, neem dan contact op met uw kinderarts. Zoeken naar tekenen van uitdroging, zoals huilen met geen tranen, minder dan zes natte luiers in een dag, ingevallen ogen en fussiness. Neem contact op met uw kinderarts als om het even welk van deze symptomen zich voordoen.

Vermijden

Geef uw baby niet anti-braken medicatie. Als het braken wordt veroorzaakt door infectie, kan de medicatie de infectie te verergeren. Daarnaast geef niet je baby alle geneesmiddelen die aspirine bevatten. Syndroom van Reye is een potentieel dodelijke ziekte waarin braken als één van de symptomen. Geven een aspirine baby producten kan verergeren dit syndroom.


gerelateerde artikelen