Kruiden om te helpen traktatie zwelling van de schildklier

October 15

Kruiden om te helpen traktatie zwelling van de schildklier

Overzicht

Het is mogelijk dat bepaalde kruiden nuttig bij de behandeling van uw gezwelde schildklier is. Volgens de Cleveland Clinic, een uitbreiding of zwelling, van uw schildklier heet struma. Bepaalde risicofactoren kunnen verhogen uw waarschijnlijkheid van ontwikkeling van de schildklier zwelling, met inbegrip van een vrouw boven de 40 jaar en is een familiegeschiedenis van struma. Alvorens de kruiden om te helpen bij de behandeling van zwelling van de schildklier, praat met uw arts over mogelijke bijwerkingen, de juiste dosering en de mogelijke interactie van de drug.

Bugleweed

Kruiden om te helpen traktatie zwelling van de schildklier

Bugleweed, ook bekend als Lycopus virginicus, is een kruid dat nuttig zijn kan in het behandelen van uw gezwelde schildklier. Volgens de Universiteit van Michigan Health System, is bugleweed gebruikt om te helpen bij de behandeling van vele hygiënische omstandigheden, met inbegrip van hyperthyreoïdie. Hyperthyreoïdie, een toestand waarin uw schildklier buitensporige hoeveelheid schildklierhormoon scheidt, kan leiden tot struma of zwelling van de schildklier. Bugleweed is een kruidachtige bloeiende plant inheems in Europa, Noord-Amerika en bepaalde delen van Azië. Bugleweed behoort tot de lipbloemenfamilie heeft een bittere smaak, beschikt over koelen en drogen van tendensen en gedijt in vochtige, vochtige omgevingen. Ed Smith, een kruidkundige en auteur van het boek "Therapeutische kruid handleiding," stelt dat bugleweed buitensporige thyroxine of schildklier hormoon tegengaat, en helpt uw hyperthyreoïdie behandelen. Bugleweed mogen niet worden gebruikt in gevallen van niet-toxisch struma, merkt Smith.

Bladderwrack

Kruiden om te helpen traktatie zwelling van de schildklier

Dr. Sharol Tilgner, een naturopathic arts en auteur van het boek "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde," stelt dat bladderwrack, ook bekend als Fucus vesiculosis, is een diureticum dat uw voedingstoestand verbetert door middel van verschillende mineralen en sporenelementen, ook jodium. Bladderwrack, Tilgner, merkt nuttig bij de behandeling van hypothyreoïdie, veroorzaakt door jodiumtekort kan worden. Hypothyreoïdie is een aandoening waarbij uw schildklier niet genoeg schildklierhormoon produceren. Mogelijke verschijnselen en symptomen die gepaard gaan met hypothyreoïdie meer vermoeidheid, droge huid, depressie, gewichtstoename en struma. Bladderwrack is een zeewier dat uit de Verenigde Staten groeit Atlantische en Pacifische kust. Dit kruid behoort tot de familie Fucaceae, heeft een mucilaginous en zoute smaak en bezit van koeling tendensen. Beoefenaars van kruidengeneeskunde gebruik medicinale planten fronds of thallus.

Kelp

Kelp, ook bekend als Fucus versicolor, is een zee-groente, die een aanzienlijke hoeveelheid mineralen bevat, met inbegrip van de Jood, kalium, calcium, magnesium en ijzer. De University of Michigan Health System staat dat kelp, als een bron van jodium, helpt bij het maken van schildklierhormonen en wordt gebruikt om te helpen bij de behandeling van hypothyreoïdie, veroorzaakt door een gebrek aan jodium. Dr. William A. Mitchell, Jr., een naturopathic arts en auteur van het boek "Plant Geneeskunde in wording," staat dat kelp, die in onderwater bossen in ondiepe zeeën groeit, het hoogste gehalte aan mineralen van een botanische heeft en met name nuttig zijn is bij het behandelen van lage-werkende schildklieren, vooral lage-werkende schildklieren die gekoppeld aan de uitbreiding van de schildklier zijn, of zwelling. Volgens Tilgner, moet hebt u hyperthyreoïdie of als u zwanger bent of een zogende moeder, u vermijden bladderwrack nemen.


gerelateerde artikelen