Hoe te voorkomen van ingegroeide haren in een vrouw gezichtshaar

December 21

Hoe te voorkomen van ingegroeide haren in een vrouw gezichtshaar

Als die pukkel op je kin net niet weg wil gaan, kan dit worden veroorzaakt door pincet en plukken uit verdwaalde haren. Zelfs als u Trek voorzichtig uit gezichtshaar, kan het nog steeds de haarfollikel, dat de kans op onjuist haargroei verhoogt beschadigen. Terwijl u gewend zijn wellicht te zien deze ingegroeide haren op je benen of bikini gebied, kunnen ze verschijnen op het eerste gezicht ook. Om te verhinderen dat deze probleem follikels marring uw teint, veranderen van uw huidverzorging routine om te stoppen met ingegroeide haren in hun sporen.

Stap 1

Breng een dubbeltje en middelgrote hoeveelheid een zacht exfoliërende scrub naar de palm van uw hand, en masseer het over uw gezicht met behulp van de toppen van je vingers. Concentreren op gebieden waar ingegroeide haren meest optreden aan slough uit dode skins cellen voorafgaand aan verwijdering van het haar.

Stap 2

Spoel je gezicht met warm water goed en DEP uw huid droog zachtjes met een handdoek. Niet wrijven of veeg de huid, als dit kan leiden irritatie tot en daadwerkelijk de kans op het ontwikkelen van een ingegroeide haren verhogen.

Stap 3

Doordrenk een handdoek in warm water en wring het uit zodat het niet langer drupt. Leg de warme handdoek over de gebieden van je gezicht waar u zijn het verwijderen van haren. Laat de handdoek staan gedurende vijf minuten te verzachten van de haarfollikel. Ontharden van het haar voordat verwijdering de kans op het ontwikkelen van een ingegroeide haren vermindert.

Stap 4

Breng een dunne laag van Gezichtscrème met salicylzuur of glycolzuur over alle gebieden van het gezicht die gevoelig voor ingegroeide haren zijn. Breng de crème onmiddellijk na de verwijdering van het laserhaar om te voorkomen dat dode huidcellen of bacteriën verstopt raakt de haarfollikel.

Waarschuwingen

  • Squeeze niet of doorboren van een ingegroeide haren met scherpe voorwerpen, die leiden infectie tot kan. Als de ontsteking gaat niet weg na twee of drie dagen, zie een dermatoloog voor verwijdering.

Tips

  • Als de ingegroeide haren ontwikkelen blijven, bezoek aan een dermatoloog die de haren permanent om te voorkomen dat toekomstige ontsteking kan verwijderen.
  • Desgewenst kunt u exfoliëren met een kleine loofah met heel weinig druk en verplaatsen in cirkelvormige bewegingen.

Wat die u nodig hebt

  • Zacht exfoliërende schrobben
  • Handdoek
  • Gezichtscrème met salicyl of glycolic zuur
  • Loofah, optioneel

gerelateerde artikelen