Varkensvlees huid voeding

January 1

Varkensvlees huid voeding

Varkensvlees skins, ook bekend als varkensvlees korst, zijn een krokante gefrituurde snacks. Varkensvlees skins zijn gemaakt door hakken, koken en roken stukken van varkensvlees huid, voordat het frituren van de stukken in 400-graden-Fahrenheit reuzel. Het proces van frituren zorgt ervoor dat de huiden naar bladerdeeg-up, varkensvlees korst hun unieke, luchtige en knapperige textuur te geven. Varkensvlees korst worden vaak verkocht aan low-carb dieters omdat ze zijn voorzien van een snelle en krokante snack food hoog in eiwit en geen koolhydraten, in tegenstelling tot andere chips bevatten en gemakswinkel snacks.

Voeding--macronutriënten

Een ounce van gebakken varkensvlees huid bevat 152 calorieën, met 79 calorieën--meer dan de helft--afkomstig van vet. Voor een gefrituurde snacks zijn varkensvlees skins hoog in eiwit, met 17 g eiwit. Er zijn geen koolhydraten, waardoor varkensvlees skins een laag-glycemic voedsel, met weinig invloed op de bloedsuikerspiegel. Als je na een 2.000-calorie dieet, tussen de 200 en 700 calorieën afkomstig moet zijn van eiwitten en 500 tot 700 calorieën uit vet moeten komen. Varkensvlees skins past gemakkelijk in uw dagelijkse dieet, als je de praktijk gedeelte controle.

Algemene voeding

Varkensvlees skins kunnen geen suiker of vezel niet bevatten, maar zeer hoog in natrium. Een 1-oz. portie bevat 515 mg natrium. USDA dieetvoorschriften suggereren consumeren van niet meer dan 2.300 mg natrium per dag; Als echter je hoge bloeddruk, een verhoogd risico op hart-en vaatziekten, diabetes, meer dan 51 jaar oud of Afro-Amerikaanse zijn, is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 1.500 mg. Een ounce van varkensvlees skins heeft 27 mg dieetcholesterol--goed binnen de grenzen van de 300-mg voorgesteld door de USDA.

Snacks

Varkensvlees skins zijn hoger in eiwit dan andere krokante snacks zoals aardappel spaanders of nacho kaas tortillachips kunnen, maar ze ook hoger in vet-en zoutgehalte. Een 1-oz. portie aardappel chips heeft ongeveer hetzelfde aantal calorieën en calorieën uit vet als varkensvlees skins, maar heeft slechts ongeveer 30% van het natrium. Potato chips bevatten ook 15 g koolhydraten en 1 g vezels. Tortillachips hebben iets minder calorieën en minder vet, maar ook hebben 17 g koolhydraten en 2 gram suiker.

Varkensvlees Skins in uw dieet

Veel minder gezonde voeding kunnen worden gegeten met mate, als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Varkensvlees huiden komen vaak in 2 of 2,5 oz zakken. Aandacht besteden aan het dienen van maten--eten 2.5 oz. van pork skins zorgt voor bijna 400 calorieën en 22 g vet--meer dan een snelle snack moet bevatten. De hoge eiwit- en vetgehalte moeten helpen u opvullen, en omdat varkensvlees skins geen suikers of koolhydraten bevatten, ze niet zal verhogen uw bloedsuikerspiegel zoals snoep, koekjes of snack cakes.


gerelateerde artikelen