Wissen van een verstopte neus

January 3

Wissen van een verstopte neus

Neusverstopping treedt op wanneer de membranen in de neus geïrriteerd en ontstoken worden. Een verstopte neus kan worden verergerd door het feit dat vele verkoudheid en virussen veroorzaken mensen produceren grote hoeveelheden slijm, die ook ademhaling kan belemmeren. Rustgevende de gezwollen neus membranen kan helpen duidelijk een verstopte neus, en kan worden bereikt door het gebruik van medicijnen en andere veranderingen in levensstijl.

Stap 1

Verhogen de hoeveelheid vocht in de lucht om je heen, met name terwijl je slaapt, schakel een verstopte neus. Een luchtbevochtiger of vaporisator uitvoeren in uw slaapkamer 's nachts. Als u in een droog klimaat woont, kan u wilt gebruiken het apparaat gedurende de dag ook.

Stap 2

Kalmeren geïrriteerd neuspassages die congestie met een paar druppels van de zoutoplossing spray veroorzaken. Nonmedicated sprays kunnen vrij worden gebruikt. Sprays die decongestiva bevatten kunnen daadwerkelijk leiden tot meer congestie als gebruikt voor meer dan een paar opeenvolgende dagen. Beide soorten spray zijn beschikbaar zonder een voorschrift bij apotheken, supermarkten en massale merchandisers.

Stap 3

Duidelijk een verstopte neus met koude medicijnen, onder toezicht van uw arts. Orale decongestiva kunnen tijdelijk krimpen ontstoken neus membranen. Antihistaminica helpen bepalen welke neusafscheiding dat wordt geproduceerd. Beide van deze factoren kunt u gemakkelijker ademen.

Stap 4

Overeind jezelf terwijl je slaapt in plaats van liggend plat in bed voor het verlichten van de congestie. Baby's en peuters kunnen profiteren van het slapen in een autostoel in plaats van een wieg om verstopte neus.

Stap 5

De hoeveelheid vloeistoffen die je drinkt terwijl u congestie ondervindt verhogen. Water en andere vloeistoffen duidelijk werken te dun uit nasale secreties, die kunnen helpen duidelijk uw neus. Probeer om te consumeren minimaal 64 oz. van vloeistoffen elke dag terwijl je verstopt voelt.

Stap 6

Gebruik speciale neusverstopping stroken aan help duidelijk congestie die vooral 's nachts optreden. De strips, beschikbaar in de meeste drug en supermarkten, verbreden je neusgaten, toestaand u om te ademen gemakkelijker wanneer de membranen zijn gezwollen.

Stap 7

Een afspraak met uw arts als u hebt geprobeerd zelfzorg maatregelen, die niet lijken te duidelijk uw verstopte neus. Sommige mensen lijden aan congestie als gevolg van structurele afwijkingen, met inbegrip van een afwijkende septum, of chronische ziekten zoals tonsillitis. Gevallen zoals deze kunnen meer betrokken behandeling vereisen om te verlichten van neusverstopping.

Waarschuwingen

  • Verstopte waarbij ook aangezichtspijn en koorts kunnen het teken van een sinus-infectie. Een afspraak met uw arts als u deze combinatie van symptomen ondervindt.

Wat die u nodig hebt

  • Humidifer
  • Zout spray
  • Koude medicijnen
  • Verstopte strips

gerelateerde artikelen