Zit op vertrouwd voor melatonine met SSRI's nemen?

November 21

Zit op vertrouwd voor melatonine met SSRI's nemen?

Als u een selectieve serotonine heropname remmers (SSRI) zijn voorgeschreven, bespreken elke andere medicijnen of supplementen die u overweegt te nemen met uw arts. Melatonine, gebruikte voor het opwekken van een gevoel van ontspanning en steun slaap, is een voorbeeld van een supplement dat sommige deskundigen waarschuwen kunnen interfereren met uw SSRI. Praat met uw arts alvorens melatonine.

SSRI-overzicht

SSRI's invloed hersenenchemie om te helpen reguleren van de chemische stoffen die leiden aandoeningen zoals depressie, angststoornissen en obsessief-compulsieve stoornis tot kunnen wanneer ze onevenwichtig. SSRI's behandelen depressie, eetstoornissen, angst en paniek stoornissen, premenstrual dysphoric stoornis (PMDD) en obsessief-compulsieve stoornis (OCS). SSRI's zijn soms ook voorgeschreven samen met een andere drug voor de behandeling van bipolaire wanorde. Hebt u epilepsie, nier of lever ziekte, diabetes, bipolaire wanorde of terugkerende suïcidale gedachten tenzij uw arts heeft volledig geëvalueerd van de situatie en aanbevolen een SSRI, moet je niet nemen van SSRI's. SSRI's kunnen ook een probleem met de ontwikkelingslanden baby aanwezig als u zwanger bent, dus zwangerschap te bespreken met uw arts.

Melatonine

Melatonine is uiteraard gemaakt door je lichaam, dus het is begrijpelijk dat je denkt misschien inname van een supplement van melatonine is onschadelijk. Afgescheiden door de pijnappelklier in de hersenen, melatonine een rol bij het reguleren van de circadiane ritmen en menstruatiecyclus wordt gedacht en wordt ook gedacht te hebben een antioxidant effect waarmee de ondersteuning van het immuunsysteem. Terwijl melatonine is erkend als zijnde een nuttig bij de behandeling van bepaalde slaapstoornissen, vooral degenen die te maken hebben of met een verstoring in onze circadiane ritme of lage niveaus van natuurlijke melatonine, het ook negatieve gevolgen kan hebben. Melatonine is geassocieerd met verhoogde symptomen van depressie, slaperigheid, verstoring van de slaap en verminderde vruchtbaarheid. Als u zwanger bent of zijn gediagnosticeerd met depressie, spreken met uw arts alvorens melatonine.

Melatonine van mogelijke interacties met SSRI 's

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC) zijn er verschillende soorten medicatie die u niet mag melatonine met totdat u hebben besproken met uw arts. Helaas, in dierstudies, melatonine bleek de effectiviteit van zowel desipramine en SSRI antidepressiva medicijnen. UMMC stelt dat verder onderzoek bij mensen nodig zullen zijn bij het vaststellen van melatonine effect op de effectiviteit van antidepressiva. Vermijd melatonine te nemen zonder te praten met uw arts.

Invloed van SSRI's op melatonine

Ironisch genoeg, SSRI's zijn fassociated met een sterk verminderde niveau van natuurlijke melatonine in mensen die een SSRI-regime volgen. Terwijl sommige onderzoek heeft SSRI's gekoppeld aan een lager niveau van melatonine, heeft andere onderzoek gevonden het tegenovergestelde waar te zijn. De "dagboek van Psychopharmocology" publiceerde een artikel in mei 2009 die bestudeerd of een regime van Antidepressivum medicatie, met inbegrip van fluoxetine, duloxetine of hypericum perforatum, een impact gehad op de patiënten niveaus van melatonine. Zij vonden dat, vergeleken met de placebogroep die geen medicatie gekregen, die het nemen van antidepressiva had een aanzienlijk hoger niveau van melatonine. Vanwege deze resultaten, de onderzoekers concludeerden dat de farmacologische werking van antidepressiva mogelijk van invloed op het tarief waartegen melatonine wordt uitgescheiden. Met andere woorden, als u SSRI's neemt, kan je dat hebt u minder gebruik voor melatonine, zoals u meer in uw systeem natuurlijk wellicht. Maar als u nog steeds met slapen moeite, behandelingsopties met uw arts te bespreken.


gerelateerde artikelen