De beste gewicht-trainingsprogramma voor Weight Loss

November 20

De beste gewicht-trainingsprogramma voor Weight Loss

Traditioneel wordt voor bodybuilders hoog volume, hoge herhaling en gewicht van de hoge intensiteit training voor het verminderen van lichaamsvet en onderhouden van gespierdheid gebruikt. Hoewel deze techniek werkt, het kan tijdrovend en kan leiden tot over-opleiding. U kunt deze dezelfde beginselen voor jezelf om een verlies van het gewicht sterkte-programma meer geschikt is voor uw behoeften aanpassen.

Werken met Supersets

Supersets zijn wanneer u een set van een oefening voor een bepaalde spiergroep onmiddellijk gevolgd door een andere uitoefening van een tegenstander of andere spiergroep uitvoert. Dit verhoogt de intensiteit van uw workout routine door het elimineren van rusttijden en zodat u meer spiergroepen te trainen in een kortere bedrag van tijd. Bijvoorbeeld, u mei eerste oefening uit te voeren een borst zoals bankdrukken, dan superset een achteroefening zoals pull-ups. Bovenste en onderste lichaam oefeningen kunnen ook worden gebruikt in supersets.

Toevoegen van samengestelde oefeningen

Compound oefeningen zijn bewegingen waarbij meer dan één spiergroep. Oefeningen zoals squats, deadlifts, de schone en pers, push ups en pullups zijn voorbeelden van samengestelde oefeningen. Omdat samengestelde oefeningen meer spiergroepen uit te voeren van het verkeer vereisen, ze meer calorieën te verbranden. Het feit dat je gebruik maken van meer spieren moet te stabiliseren van het gewicht betekent dat u benadrukken en meer spieren ontwikkelen en meer calorieën en vet als gevolg verbranden.

Een bescheiden Volume werkt

Het volume van de sets en oefeningen in uw routine hoeft niet te worden zo hoog als een traditionele bodybuilder pre competitie programma van vier tot vijf sets van acht tot 12 oefeningen. Met behulp van meer samengestelde oefeningen en houden de rest tijd minder dan een minuut tussen supersets, u kan verminderen het aantal sets en oefeningen om drie tot vier sets per oefening, en houden het aantal oefeningen onder de 10. Bovendien, omdat samengestelde bewegingen de intensiteit toenemen, hoeft u niet te gewicht trein elke dag. Drie tot vier keer die per week zou geven u gewicht verlies resultaten zonder de effecten van over-opleiding.

Monster gewichtsverlies Routine

Uw training beginnen door opwarming van de aarde gedurende ten minste vijf minuten. Volledige vier supersets. Op de eerste uitoefening van elke superset volledig 10 tot 12 herhalingen, op de tweede oefening compleet zoveel herhalingen mogelijk. Uw bestelling van de oefening kan er zo uitzien: halter kraakactie, pullups; deadlifts, pushups; schoon, druk op en weigeren situps met gewicht; barbell krullen, triceps dips. Bovendien bent u zwak in een gebied, konden u toevoegen een isolatie oefening of twee aan het eind, voltooiing van drie tot vier sets van 12 tot 15 herhalingen.


gerelateerde artikelen