Tips voor het verbeteren van uw houding in de sport

October 9

Tips voor het verbeteren van uw houding in de sport

Hebben een positieve houding in elke sport, of basketbal, tennis of joggen, kan het verbeteren van uw prestaties. Door het bevorderen van emoties zoals vertrouwen en een gevoel voor humor, kunt u uw algemene houding te verbeteren en dus verbeteren uw vaardigheid. De voordelen zijn tweevoudig, aangezien u jezelf genieten van de sport meer vinden zult optrad op een hoger niveau.

Vertrouwen

Handhaven van een consistente oefening schema wordt weergegeven dat u de prestaties kunt herhalen. Bent u kundig voor stormloop drie mijl driemaal per week, zult u vertrouwen winnen in uw vermogen om te lopen deze afstand in de toekomst opnieuw. Wanneer emotionele druk wordt toegevoegd, zoals wanneer u een drie-mijl race uitvoert, nervositeit kan invloed hebben op uw prestaties. Met behulp van mentale beeldvorming te simuleren van de druk van de concurrentie, is het mogelijk om het verminderen van angst die met uw prestaties interfereren kan.

Emotionele Conditioning

Negatieve emoties kunnen uw prestaties nadelig beïnvloeden. Deze emoties vloeien voort uit gewoonten van negatief denken dat je proberen moet te vervangen door positieve gedachten en beelden. Voorwaarde zelf vertrouwen door het afbeelden van succes op het veld of de rechtbank. Wanneer positieve denken wordt de nieuwe gewoonte, ervaar je meer positieve emoties en uw prestaties zullen verbeteren.

Gevoel van eigenwaarde

Als u meer bedreven in een sport geworden, krijgt u een gevoel van eigenwaarde. Deze positieve emotie zal vertalen in andere gebieden, zoals de klas. Terwijl het leren van een sport, zult u meer profiteren van een coach die prijst uw capaciteiten dan die pijn van je gevoel van eigenwaarde. Dit gevoel van succes zal opbouwen van je gevoel van eigenwaarde, verhogen uw kansen van voortzetting van de sport en het verbeteren van uw fysieke capaciteiten.

Gevoel voor Humor

Het cultiveren van een gevoel voor humor verbetert uw houding en helpt je problemen aanpakken. De handeling van het lachen ontspant het lichaam en helpt de spijsvertering verbetert de circulatie. Als u geen natuurlijk een gevoel voor humor hebt, kunt u nog steeds leren te vinden van de humoristische kant van het leven, die uw algehele houding verbeteren zal.

Positieve mensen

Relaties onderhouden met mensen die positieve houding hebben. Wilt u uw tijd doorbrengen met mensen die optimistisch in plaats van pessimistische of gevuld met negatieve emoties zijn. Dit zal helpen u uw eigen positieve houding te handhaven.


gerelateerde artikelen