De 11 dagen-dieet

November 15

De 11 dagen-dieet

De 11-daagse dieet is een voorbeeld van een bevlieging dieet dat snelle gewichtsverlies zonder permanente dieetveranderingen of oefening belooft. Dit soort diëten kunnen niet leiden tot langdurig gewichtsverlies en mogelijk ongezonde. Een dieet waarin duurzame veranderingen in de voedselconsumptie en de oefening kan op de lange termijn meer effectief zijn. Praat met uw arts voordat u dieet aanbrengt.

Verschuiven van de calorie

According to the website ultimatefatburner.com, the 11-day diet, also called Fat Loss 4 Idiots, consists of a program that creates menus that you can buy at the website. De verkoper beweert dat het dieet maakt gebruik van het concept van het verschuiven van de calorie--gevarieerde hoeveelheid calorieën consumeren op verschillende dagen--om uw lichaam ingaan hongerdood modus en opgeslagen vet te verbranden.

Beoordeling

Volgens een overzicht van de 11-daagse dieet door dietsthatsucceed.com, kan de 11-daagse dieet met succes helpen gebruikers om ongeveer 9 pond vallen de 11 dagen. Het dieet omvat het concept van het verschuiven van de calorie en combineert specifieke levensmiddelen op een manier die kan helpen verbranden van vet en calorieën. De enige oefening aanbevolen op het dieet is een 30 minuten lopen elke dag. De review staat dat het dieet bestaat uit het eten van het hetzelfde voedsel over en weer en een caloriearm dieet is. Dus, naar het oordeel van de revisor, het is niet een duurzaam dieetplan maar kan hulp bij snel afvallen.

Gezond gewichtsverlies

De beste manier om gewicht te verliezen is door permanente en duurzame veranderingen in dieet en lichaamsbeweging. Een dieet dat snelle gewichtstoename belooft kan ongezond zijn. MayoClinic.com adviseert 6 verloor 10 pond in de eerste twee weken en 1 of 2 pond per week daarna.

Fad diëten

Fad diëten---met inbegrip van diëten die beloven snelle gewichtsverlies, zoals de 11 dagen-dieet, of adviseren slechts één soort voedsel eten---kunnen u helpen afvallen in eerste instantie. Echter, zij bieden niet een uitgebalanceerd dieet, zodat u kunt verblijven op hen zo lang mogelijk niet en het moeilijk om te houden van het gewicht vindt af na het beëindigen van het dieet. Diëten die ernstig calorieën beperken kunnen gevaarlijk zijn. Probeer niet fad diëten of elke dieetveranderingen zonder te praten met uw arts.

Gezond alternatief

De Mayo Clinic dieet is een voorbeeld van een gezond en duurzaam alternatief voor fad diëten zoals het 11-dag dieet. De Mayo Clinic dieet beveelt aan verbruiken veel fruit en groenten--die zorgen voor een hoog niveau van voeding zonder veel calorieën, langs de hele granen, mager vlees, magere zuivel en gezonde vetten. Het adviseert regelmatige lichaamsbeweging te nemen in uw dagelijkse activiteit.


gerelateerde artikelen