Hoe ter bevordering van gelijkheid & diversiteit op de werkplek

September 18

Hoe ter bevordering van gelijkheid & diversiteit op de werkplek

Diversiteit en gelijkheid op de werkvloer zijn essentieel voor een gezond en groeiend bedrijf. Werknemers van alle geslachten en rassen kan een organisatie sterker maken. Als u een positie van invloed in uw bedrijf houden, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf is het behandelen van mensen billijke en passende diversificatie heeft. Volgens de Universiteit van Californië, San Francisco, omvat diversiteit niet alleen ras, maar ook geslacht, religie, mentale vermogens, seksuele geaardheid en cultuur. Treffen om te helpen uw werkplek verbeteren op deze gebieden.

Stap 1

Analyseren uw huidige bevolking van de werknemer. Kijk door werkgelegenheid databases of vraag de Human Resources afdeling voor een verslag over de werkgelegenheid. Berekenen van de verhouding tussen vrouwen en minderheden in managementfuncties, alsmede de algehele minderheid werkgelegenheid percentage voor de organisatie. Andere aspecten van diversiteit wellicht moeilijker te meten, omdat werknemers in meerdere categorieën zouden passen.

Stap 2

Vormen een committee van diversiteit en gelijkheid. De groep moet divers van aard en worden samengesteld uit vrijwilligers. De Commissie moet regelmatig bijeenkomen om te bespreken van ideeën te vergroten van diversiteit en bevordering van billijke verhuren in uw organisatie. Duidelijke doelstellingen en strategieën ontwikkelen om te voldoen aan de doelstellingen.

Stap 3

Beoordeling of schrijf een bedrijf gelijk werkgelegenheidsbeleid. Zorg ervoor dat uw organisatie is in overeenstemming met federale wetten. De Amerikaanse Commissie voor kans van gelijke werkgelegenheid horloges voor intimidatie, oneerlijke behandeling, vergelding en of een onderneming weigert te verschaffen "redelijke werkplek accommodaties" aan werknemers in nood. Hebben een arbeid advocaat herziening van een beleid voorafgaand aan de implementatie. Een periodieke evaluatie systeem opzetten om ervoor te zorgen dat uw beleid up-to-date blijft.

Stap 4

Werven opzettelijk voor nieuwe en geopende posities. Volgens de Universiteit van Florida, een werkplek met een diverse bevolking vaak ziet een afname van de rechtszaken en het makkelijker vinden te werven van nieuwe medewerkers. Bij de werving voor vacatures, adverteren in etnische Kranten, beroep doen op de hulp van lokale universiteiten, en bevordering van minderheden en vrouwen toe te passen. Prikkels voor huidige werknemers die potentiële werknemers die voldoen aan uw normen organisaties aanbevelen.

Stap 5

Trainen van huidige werknemers over kwesties van de diversiteit op de werkplek. Volgens de Harvard Business School, moet u alle werknemers trainen in gevoeligheid voor diversiteit kwesties. Het geven van steun aan nieuwe medewerkers door de oprichting van een mentorprogramma.

Stap 6

Gevolgen voor de bestrijding van rassendiscriminatie en onaanvaardbare werkomgevingen instellen Progressieve disciplinaire procedures die uw bedrijf volgen zal als een werknemer een klacht tegen een andere werknemer bestanden bevatten. Advisering, zijn proeftijd en beëindiging alle opties. Het creëren van een omgeving die bevorderlijk is voor open communicatie en openhartigheid.

Waarschuwingen

  • Overleg met een advocaat werkgelegenheid voordat het finaliseren van uw werkgelegenheidsbeleid of beëindiging van de werknemers.

Tips

  • Andere bedrijven in de bevordering van de diversiteit in uw gemeenschap toetreden.
  • Een contract met een opleiding-bedrijf dat gespecialiseerd in diversiteit bewustzijn is.
  • Onderzoeken uw huidige sollicitaties voor de naleving van de federale richtsnoeren.
  • Houd de communicatielijnen open tussen werknemers.
  • Hoogte verschil in cultuur en religies zijn bij het plannen van uw organisatie vakantie sluitingen.

gerelateerde artikelen