Contra-indicaties voor Hydralazine

September 18

Contra-indicaties voor Hydralazine

Hydralazine is een recept medicatie aangegeven om te helpen lagere bloeddruk niveaus bij hypertensieve patiënten. Dit medicijn wordt toegediend als een intraveneuze of intramusculaire injectie en werken door het ontspannen van de gladde spieren die verantwoordelijk is voor hart spiercontractie. Bepaalde patiënten met hoge bloeddruk moet niet hydralazine gebruikt. De contra-indicaties voor hydralazine moeten worden herzien met een medisch professional voordat een patiënt behandeling met dit medicijn begint.

Coronaire hartziekten

Patiënten hebben coronaire hartziekte hydralazine, niet moet waarschuwen medische professionals met Drugs.com. Coronaire hartziekte of CAD, is een aandoening waarbij de slagaders die bloed naar het hart leveren worden verstopt of gedeeltelijk geblokkeerd door vette stortingen plaques genoemd. Angina of pijn op de borst, is het meest voorkomende symptoom CAD is gekoppeld. Getroffen patiënten kunnen ongebruikelijke sensaties van zwaarte, benauwdheid, gevoelloosheid, brandende of pijn in de borst, ervaren medische deskundigen met de Cleveland Clinic wordt uitgelegd. Bepaalde patiënten kunnen ook ervaren sensaties van pijn in de nek, kaak, rug, of bovenlichaam. Patiënten die symptomen van CAD moeten praten met een arts alvorens hydralazine.

Mitralisklep terugstroming reumatische hartziekte

Mitralisklep terugstroming reumatische hart-en vaatziekten, ook wel genoemd mitraachtig stenose, is een contra-indicatie voor hydralazine, volgens RxList. Mitraachtig stenose is een type van hart-en vaatziekten veroorzaakt door reumatische koorts, een ernstige jeugd ziekte. Patiënten met mitraachtig stenose hebben een abnormaal smalle mitralisklep, een specifieke klep in het hart. Een vernauwde mitralisklep vermindert de normale stroom van bloed naar het hart. Hoewel mitraachtig stenose zelden veroorzaakt symptomen, professionals in de gezondheidszorg met de Merck Manuals Online medische bibliotheek bepaalde patiënten kunnen ervaren ongewoon hartkloppingen of ademhalingsproblemen, uitleggen. Patiënten met mitralisklep terugstroming reumatische hartziekte mag niet hydralazine, zoals dit medicijn het risico op cardiale complicaties, zoals hartfalen verhogen kan.

Overgevoeligheid voor Hydralazine

Patiënten die overgevoelig zijn voor hydralazine niet mag dit medicijn, legt Drugs.com uit. Overgevoeligheid kan een patiënt risico van het ontwikkelen van een allergische reactie na inname van hydralazine verhogen. Patiënten die last hebben van een overgevoeligheidsreactie op hydralazine kunnen symptomen zoals huiduitslag, koorts, pijn in het lichaam, jeuk of koude rillingen, waarschuwt RxList. Zonder snelle medische behandeling, kunnen deze overgevoeligheid reactie symptomen levensbedreigende medische complicaties veroorzaken in getroffen patiënten.


gerelateerde artikelen