Hoe te trekken een echtscheidingsverzoek

March 18

Hoe te trekken een echtscheidingsverzoek

Niet elke echtscheiding indienen van resultaten in een echtscheiding. Soms trekken de partijen de echtscheiding voordat een rechter een uitspraak afgeeft. Echtscheidingen zijn rechtszaken, en net als alle rechtszaken ze beginnen met het indienen van specifieke documenten, vaak genoemd een verzoekschrift of een klacht. Hoewel de wetten van echtscheiding en burgerlijke rechtsvordering van staat tot staat verschillen, kunnen alle staten intrekken uw echtscheidingsverzoek, zolang u aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Stap 1

Praten met uw advocaat over uw verzoekschrift intrekken. De regels en procedures voor te trekken of te ontslaan van uw echtscheiding motie variƫren tussen rechtsgebieden, en uw advocaat zal weten hoe verder te gaan in uw geval.

Stap 2

Neem contact op met de griffie van het Hof. Als u niet vertegenwoordigd door een advocaat, kunt u contact opnemen met de griffie van de rechtbank in de provincie waar u uw echtscheidingsverzoek ingediend, en vragen hoe u kunt intrekken of verwerpen van uw zaak. Sommige rechtbanken vereisen dat u specifieke soorten papierwerk, indienen, terwijl andere misschien kun je in persoon voor de rechter te verschijnen en vragen om uw zaak afgedaan.

Stap 3

Indienen van een voorstel tot het negeren. U kunt een echtscheidingsverzoek terugtrekken op elk gewenst moment voordat een rechter een echtscheiding treedt. Als u het oorspronkelijke verzoekschrift ingediend en uw echtgenoot niet een reactie heeft geplaatst, kunt u de petitie intrekken zonder te krijgen van uw echtgenoot te stemmen, volgens het noordwesten justitieproject "ontslag van uw verzoek tot ontbinding van het huwelijk (echtscheiding)." Meestal moet u een voorstel tot het negeren bij het gerecht, hoewel de wetten van uw staat iets anders wellicht indienen.

Stap 4

Dienen de motie. Net als een echtscheiding indienen, hebt u in kennis te stellen van uw echtgenoot dat u documenten bij de rechtbank hebt ingediend. Dit heet volgens de Cornell University Law School juridische informatie Institute, service van proces. Zorg ervoor dat u goed dienen het voorstel tot het negeren van uw echtgenoot, overeenkomstig uw staat van dienst van proces wetten.

Stap 5

Neem contact op met uw partner en vraag haar om een ontslag. Soms kan het nodig zijn dat beide partijen ontslaan het geval van een echtscheiding zijn. Bijvoorbeeld, volgens de Oskaloosa County, Florida, ter griffie van de arrondissementsrechtbank website, moeten zowel u en uw echtgenoot vrijwillig ontslaan het geval van een echtscheiding.

Waarschuwingen

  • Altijd praten met een advocaat eerste. Niet alleen moet u ervoor zorgen u de juiste stappen ondernemen wanneer uw verzoekschrift intrekken, maar u moet ook zeker welk effect deze akte op u en uw rechten heeft. Alleen een advocaat is gekwalificeerd om u juridisch advies over uw specifieke geval.

Tips

  • Neem contact op met uw bar association van de staat als u niet een advocaat hoeft en een het ons niet veroorloven. Vraag welke services beschikbaar voor noodlijdende juridische diensten zijn. U mei zitten kundig voor gratis of pro-geschate juridische hulp krijgen van een Legal Aid Society of pro Deo advocaat.

gerelateerde artikelen