How to Build een fraai gevormde borst

August 24

Medisch beoordeeld door
Brenda Spriggs, MD, MPH, MBA

How to Build een fraai gevormde borst

Sommige mannen voeren overtollig vet op hun borst, waardoor ze puntige pecs, of "man boobs." Slappe pecs afbreuk doen aan het uiterlijk van het reliëf, gespierde geprezen door vele mannen. Het verkleinen van puntige pecs vereist een combinatie van sterkte opleidingsoefeningen, dieetveranderingen en cardiovasculaire activiteit. Gericht op de borstspieren met specifieke liften verhoogt uw spiermassa, terwijl aërobe oefening vet deposito's vermindert. Het duurt enkele weken van intense fysieke activiteit te zien van merkbare veranderingen in pec grootte en vorm.

Stap 1

How to Build een fraai gevormde borst

Meet de omtrek van uw borst op zijn breedste punt en onder uw pecs. Noteer deze metingen, en ze gebruiken als een basislijn waartegen uw voortgang. Overwegen om een foto van je borst te merken veranderingen in het uiterlijk.

Stap 2

How to Build een fraai gevormde borst

Snijd alle verwerkte, calorierijke voedingsmiddelen uit uw dieet. Vervang ze met vers fruit en groente, volkorengranen, magere eiwitten en nonfat zuivelproducten. Kies voedingsmiddelen met een lage dichtheid van de energie, wat betekent dat ze relatief weinig calorieën per gram. Het eten van kleine porties van deze voedingsmiddelen maakt u zich vollediger sneller dan verwerkt voedsel of snacks.

Stap 3

How to Build een fraai gevormde borst

Integreren van 30 tot 45 minuten van cardiovasculaire activiteit in uw routine ten minste vijf dagen per week. Uitvoeren van activiteiten die het verhogen van uw hartslag en ertoe leiden dat u te zweten. Joggen, zwemmen, fietsen of stapaerobics branden overtollig vet, het verkleinen van uw borst.

Stap 4

How to Build een fraai gevormde borst

Sterkte oefeningen die uw borstspieren werken uit te voeren. Bankje persen verhoogt de grootte en de sterkte van je borstspieren. Pak een barbell met uw handen-schouderbreedte uit elkaar. Langzaam lager de bar naar je borst, en in een vloeiende beweging omhoog duwen. Aanpassen van de Bank van Gewichtheffen tot een helling of weigeren positie aan het werk uw bovenste en onderste borstvinnen gebieden.

Stap 5

How to Build een fraai gevormde borst

Het opbouwen van spieren in je schouders en terug door het uitvoeren van de laterale werpt, shrugs, overhead persen en kin-ups. Verhoging van de spierkracht in uw rug en schouders verbetert uw houding, die het uiterlijk van uw puntige pecs kan verminderen.

Waarschuwingen

  • Puntige, slappe pecs kunnen een symptoom zijn van een medische aandoening. Praat met uw arts voordat u begint met een nieuwe oefeningsroutine om ervoor te zorgen dat het veilig is.

Tips

  • Zoals u kracht bouwen, verhogen van de gewichten of verschillende liften toe te voegen aan uw routine. Dit daagt je spieren zodat ze blijven groeien in omvang en definitie.

Wat die u nodig hebt

  • Meetlint
  • Camera (optioneel)
  • Barbell
  • Verstelbare Gewichtheffen Bank

gerelateerde artikelen