Veiligheid van Claritin voor kinderen

August 21

Veiligheid van Claritin voor kinderen

Veel kinderen lijden aan hooikoorts, een allergie voor stuifmeel, stof en andere airborne stoffen. De meest voorkomende symptomen van allergie zijn loopneus, niezen en jeukende ogen, neus en keel. Een gemeenschappelijke behandeling van allergieën is Claritin voor kinderen, ook bekend als Loratadine. Claritin voor kinderen is beschikbaar in tabletvorm met langdurige, 12-uurs effecten over-the-counter. Verschillende belangrijke veiligheidsfactoren dient evenwel worden overwogen alvorens te beslissen als Claritin voor kinderen geschikt voor uw kind is.

Allergie

Kinderen die allergie voor één of meer ingrediënten in Claritin gekend hebben voor kinderen worden geadviseerd door Drugs.com en Claritin.com niet te nemen van Claritin voor kinderen, zoals een grote levensbedreigende allergie kan optreden. Als uw kind heeft allergieën voor levensmiddelen en medicijnen, bespreek ze met zijn kinderarts voordat u Clariting kiest voor kinderen bekend. Volgens «««Drugs.com, kan deze informatie verstrekken aanwijzingen over de kans dat uw kind allergisch voor Claritin voor kinderen zal zijn.

Slaperigheid en overdosis

Claritin.com waarschuwt dat het nemen van meer Claritin voor kinderen dan gericht slaperigheid kan veroorzaken. Als doses hoger krijgen ernstige toxiciteit kan optreden, en Claritin.com pleit aanroepen van Poison Control en het krijgen van medische helpen onverwijld als uw kind heeft genomen grote hoeveelheden Claritin voor kinderen. Om deze reden Drugs.com adviseert dat u Claritin voor kinderen buiten bereik van kinderen bewaren.

Fenylketonurie

Fenylketonurie (PKU) is een genetische aandoening die leiden mentale retardatie tot kan tenzij een zorgvuldige dieet wordt waargenomen vanaf de geboorte tot de dood. Testen voor PKU routinematig wordt uitgevoerd op de meeste pasgeborenen, geboren in de Verenigde Staten personen met PK moet niet consumeren fenylalanine of zijn voorloper, de aspartaam. Consument rapporten staat dat sommige Claritin voor kinderen tabletten bevatten aspartaam. Als uw kind PKU heeft moet niet je hem Claritin voor kinderen.

Bijwerkingen en leeftijd

Volgens «««Drugs.com zijn er verschillende mogelijke bijwerkingen aan Claritin voor kinderen, met inbegrip van allergische reactie en blijvende duizeligheid. De drug is ook niet bestudeerd bij kinderen onder de 6 jaar. Daarom is extreme voorzichtigheid moet worden uitgeoefend alvorens Claritin voor Kids aan kinderen jonger dan 6 jaar.

Nier- en leveraandoeningen

Als uw kind heeft adviseert nier- of leveraandoening Claritin.com dat u met een arts te raadplegen alvorens haar Claritin voor kinderen. Consumer Reports geeft dezelfde aanbeveling voor ouders van kinderen met astma. Deze voorwaarden vereisen vaak aanpassingen van de dosering van Claritin voor kinderen, en daarom moet u deskundig medisch advies inwinnen.


gerelateerde artikelen