Wat zijn de behandelingen voor slechte circulatie in de voet?

January 29

Wat zijn de behandelingen voor slechte circulatie in de voet?

Slechte circulatie in de voeten, een probleem in een groep van voorwaarden genoemd perifere vaatziekten, vaak het gevolg van aders in het been die meer na verloop van tijd worden geblokkeerd. Risicofactoren voor het ontwikkelen van verkeer problemen de voeten omvatten diabetes, roken, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en een gebrek aan lichaamsbeweging. Behandelingen voor slechte circulatie in de voeten verordening van diabetes door middel van glucose niveau controle omvatten, gebruik van medicijnen om te voorkomen dat de bloedstolling en chirurgie.

Glucose niveau toezicht

Ongecontroleerde diabetes patiƫnten hebben teveel glucose in het bloed. Teveel glucose kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten. Vernauwing van de slagaders, ook wel atherosclerose, resulteert in verminderde circulatie, met name aan de benen en voeten. Monitoring van het niveau van glucose of suiker in het bloed kan helpen om controle van de diabetes en handhaven van de gezondheid, het voorkomen van complicaties van diabetes, die tot een slechte circulatie, de MayoClinic.com notities leiden.

Anti-stolling medicijnen

Volgens een website beheerd door Dr. Leon Shingledecker, een podiatric chirurg gevestigd in Metairie, Louisiana, drugs om te voorkomen dat bloed stremmen help met slechte circulatie in de voeten. Anticoagulantia, een soort medicijn dat de vorming van stolsels in het bloed, voorkomen lijnen door de slagaders duidelijk van blokkades bij te houden. Ook wel bloed verdunners, deze medicijnen intraveneus, subcutaan of mondeling worden gegeven, en sommige antistollingsmiddel drugs specifiek doel bloedklonters in de aders van het been.

Chirurgie

Angioplasty en slagader bypassoperaties kunnen effectief behandelen van slechte circulatie, met inbegrip van verkeer in de voeten, volgens de Shingledecker website. Angioplasty opent geblokkeerde of vernauwde slagaders, verbetering van de bloedstroom veroorzaakt door bloedstolsel blokkades. Een chirurgische bypass maakt gebruik van aderen geoogst uit het lichaam voor het omleiden van bloed rond de gedeelten van de slagaders die worden geblokkeerd. Het Baylor College of Medicine meldt dat de vaakst uitgevoerde bypassoperatie meestal opnieuw bloed van het bovenbeen naar een alternatieve slagader in de dij, de knie, het onderbeen of de voet. Verbeterde doorbloeding gevolgen verkeer kwesties.


gerelateerde artikelen