De activiteiten van de rustige kinderen voor een huwelijksceremonie

October 20

De activiteiten van de rustige kinderen voor een huwelijksceremonie

Kinderen dol vooral--bruiloften--de dress-up, maar hun aandachtsspanne zijn beperkt. Een lange ceremonie kan kinderen vervelen, kronkelen in hun zetels, op zoek naar iets meer interessant om te bezetten van hun tijd en, uiteindelijk, verstoren de gelegenheid met hun gedrag. Een goed huwelijk plan zal deze situatie kortsluiting doordat kinderen met een aantal rustige activiteiten om hen tijdens de bruiloft en de receptie bezet te houden.

Kleuren activiteiten

Geven jonge gasten kleurpotloden of stiften en iets om te kleuren op is zowel een van de makkelijkste en doelmatigste kids activiteiten kunt u instellen op een bruiloft. Zorg ervoor dat uw kleuren implementeert zijn wasbaar, enkel voor het geval dat ze uiteindelijk markeren, tafelkleden of kleding per ongeluk. Koop afzonderlijke vakken of wikkel een lint rond kleine bundels van kleurpotloden. Als u krijgen echt crafty wilt, kunt u aangepaste kleurpotloden in leuke vormen die overeenkomen met het thema van de bruiloft en bieden hen als partijgunsten, ook. Wat dingen te kleuren, kunt u kiezen voor kleurboek partijgunsten voor iedereen, kocht in bulk. Of kunt u rollen papier van slager ter dekking van een klaptafel, achterwand of patch van vloer. U kunt zelfs print aangepaste bruiloft Kleurplaat boeken met het gelukkige paar.

Krijt

Trottoir Krijt kunt houden kinderen bezig op een buiten bruiloft--hoewel als de receptie locatie wordt gehuurd, u controleren willen zult om ervoor het iedereen een schoonmaak storting zal niet kosten. Bij de receptie, krijt placemats aan de kinder tafel uiteengezet en bieden een bundel of vak van krijt naast.

Stickers

Kinderen in het algemeen aanbid stickers en sticker boeken, en een goede selectie kunt houden ze bezet voor wat uur lijkt. Mini sticker activiteit boeken maken ideale partijgunsten, en u kunt ook broodjes en vellen stickers bieden en slager papier om te versieren. Dit is een andere mogelijkheid om te kiezen van stickers die overeenkomen met een bruiloft thema, als je wilt. Stickers hebben ook het voordeel dat ze minder rommelig--in theorie--dan kleurpotloden of stiften.

Bubbels

Bellen blazen, kunnen een goede manier om af te leiden van uw jongere huwelijksgasten, vooral op een outdoor evenement. Wees gewaarschuwd dat het niet zeer rustig, echter blijven kan, hebt u meer dan één of twee kinderen aanwezig. Het is gemakkelijk te verkrijgen van individuele flessen bubbels voor gasten-- en u kunt ze ook gebruiken in plaats van rijst gooien tijdens de recessional.

Ambachten

Als je het gevoel een beetje meer ambitieuze, plan een ambachtelijke activiteit voor de kinderen die het bijwonen van de bruiloft. Houd dingen eenvoudig, hoewel. Papieren zakdoekje bloemen met stengels van de pijp-cleaner uitproberen of versieren van bouw-papier harten. Bieden sommige bruiloft-themed stempels en inkt pads en fancy kaarten om te versieren. Oudere kinderen kunnen sieren votief kaars-houders.

Media

Als al het andere faalt, breken uit de films en computerspelletjes. Een draagbare DVD-speler kan spelen een filmpje om de kinderen bezig te houden en uit de volwassenen haar. Ook maakt een computer, tablet of smartphone geladen met computerspelletjes voor een effectieve afleiding. Zorg enkel ervoor om in te stellen op de media station ver genoeg weg van de festiviteiten dat de geluiden niet verstoren van de ceremonie, of anders bij de hand hebben van de hoofdtelefoon.


gerelateerde artikelen