Het plannen van een romantische avond met je man

October 14

Het plannen van een romantische avond met je man

U hoeft niet te wachten voor een speciale gelegenheid voor een romantische avond met je man. In feite, een "gewoon omdat" avond is specialer, want het is niet een gebeurtenis die viering vereist. Datum nachten houden is belangrijk om uw relatie levend te houden. Als Financiƫn een bron van zorg zijn, niet de begroting met extravagante levensmiddelen, wijn of extra stam. Laat de inspanning, niet de kosten, laat hem je zorg en houd uw focus op het genieten van elkaars gezelschap.

Stap 1

Stel een datum die voor jullie beiden werkt. Anticipatie is een groot deel van de romantische sfeer. U hoeft niet te onthullen alle details; Vertel je man dat wil u graag iets speciaals doen voor hem.

Stap 2

Regelen voor uw kinderen, hebt u ze, als het huis uit. Je zou kunnen vragen de grootouders om de kinderen voor een avond of misschien kunt u een uitgebreide spel datum te regelen bij een vriend het huis. Als je kunt er een nachtelijke evenement voor hen, zal u van de verplichting om naar te kijken de klok hele avond houden.

Stap 3

Kies wat u zal dragen. Het moet iets dat is mooi en vleiend, maar comfortabel genoeg is dat u met vertrouwen rondreizen. Overwegen het dragen van een outfit dat weer een speciale geheugen, zoals een jurk die je droeg brengt wanneer u waren dating of een ensemble verbonden met een speciale tijd die u besteed samen.

Stap 4

Selecteer menu-items die u kunt bereiden meestal van tevoren, zodat u met uw echtgenoot tijdens de laatste voorbereidingen in plaats van te haasten praten kunt rond in een razernij. Zorg dat u met een of meer van zijn favorieten in de line-up. Opstellen van een boodschappenlijstje en kies een luxe wijn ter aanvulling van het voedsel.

Stap 5

Kies de achtergrondmuziek die u spelen zal als u wilt instellen van de stemming. Zachte liefdeliederen of jazz muziek zijn goede keuzes of zoeken nummers die populair waren wanneer u waren dating terug te brengen van het geheugen van uw vroege attractie. Zorg ervoor dat de muziek is ontspannend.

Stap 6

Plan van de verlichting. Kies indirecte, laag vermogen elektrische verlichting en kaarsen voor een romantische Toon toevoegen, maar moet u vermijden kaarsen overal in huis. Gebruik ze op de tafel en misschien in een andere focal point. Bijenwas kaarsen zijn een betere keuze, omdat zij natuurlijke zijn en een zachtere aroma dan geurende paraffine kaarsen hebben.

Stap 7

Plan een kleine verrassing die zegt "Ik hou van je." Het zou een romantische kaart, schreef een dessert met de zinsnede "I love you" weergegeven in de slagroom of een gedicht u aan je man vertellen hoe je je voelt over hem.

Stap 8

Plan een activiteit na het diner als een romantische film kijken, gaan voor ijs of nemen van een rustige wandeling samen.

Stap 9

Koop een nieuwe lingerie item dus u kunt uw echtgenoot met iets wat die hij niet heeft gezien voordat verbazen.

Tips

  • Werk binnen uw budget--romantische nachten hoeft niet duur te zijn.
  • Kies menu-items en andere raakt die niet vereisen constante aandacht van u, zodat uw focus op het gesprek en saamhorigheid.

Wat die u nodig hebt

  • IngrediĆ«nten voor gerechten die u zal koken
  • Wijn
  • Kaarsen
  • Lingerie

gerelateerde artikelen