Cafeïne in Slim-Fast

October 28

Cafeïne in Slim-Fast

Gewichtsverlies producten bevatten vaak een overvloed aan ingrediënten, met inbegrip van diverse additieven, voedingsstoffen en chemicaliën. Cafeïne is een gemeenschappelijk ingrediënt in veel dieet aids en gewichtsverlies producten. Het cafeïnegehalte van de producten kan variëren, afhankelijk van de individuele smaken en ingrediënten. Slim-Fast is een merk van gewicht-verlies product dat bestaat uit een regel van maaltijd vervangende shakes.

Cappuccino Delight Shake

Volgens de Universiteit van Utah bevat een 12-oz. blikje Slim-Fast Cappuccino Delight Shake 40 mg van cafeïne. Deze smaak van Slim-Fast shake bevat koffie poeder als één van de belangrijkste ingrediënten. De smaak van dit Slim-Fast levert je lichaam met 190 calorieën, met 50 van de calorieën uit vet.

Franse vanille Shake

De Franse vanille Slim-Fast shake weergegeven niet op het etiket van het ingrediënt cafeïne. Het bevat geen koffie poeder, waardoor het een meer geschikte keuze dan de smaak cappuccino voor mensen die proberen om te bezuinigen op cafeïne. Een 12-oz. portie van het Franse vanille aroma bevat 180 calorieën. Het biedt ook 50 calorieën uit vet bronnen.

Cafeïne

Cafeïne is een gemeenschappelijk ingrediënt in veel dieetproducten. De hoeveelheid cafeïne in een cappuccino Slim-Fast shake is relatief klein vergeleken met de hoeveelheid cafeïne in andere dranken en voeding aids. Bijvoorbeeld 2 tot 4 kopjes koffie, het gebruikelijke bedrag een koffie drinker tijdens de dag verbruikt, het verstrekken van uw lichaam met tussen 200 en 400 mg van cafeïne, zegt een rapport van de Universiteit van New Mexico. Sommige dieetproducten en gewichtsverlies hulpmiddelen, zoals dieetpillen die guarana bevatten, bevatten over tweemaal de hoeveelheid cafeïne als koffiebonen.

Overwegingen

Hoewel de cappuccino Slim-Fast shake slechts een minimale hoeveelheid cafeïne bevat en de vanille shake geen cafeïne heeft, kunnen deze maaltijd vervangende shakes niet verlenen de nodige voordelen die u kunnen helpen bereiken en handhaven van een optimale gewicht. Volgens de Colorado State University Extension leren niet het programma Slim-Fast goede eetgewoonten en dieters kunnen vinden het moeilijk om gewicht te verliezen na de stopzetting van de shakes. Als je overgewicht, praat met uw arts over een gezonde gewichtsverlies programma waarin een voedzaam dieet en oefening programma. Vermijd radicale wijzigingen aanbrengen in uw dieet zonder toestemming van uw arts, vooral als u een bestaande gezondheidstoestand.


gerelateerde artikelen