Hoe u kunt hangen aan een Pull-Up Bar

October 23

Hoe u kunt hangen aan een Pull-Up Bar

Of u nu dreadlocking doen ze in de klas van de sportschool of een atleet van wereldklasse, gebruik juiste techniek bij het doen van een pull-up voor maximale efficiƫntie en om te voorkomen dat schade aan je armen en schouders. Opknoping van een pull-up bar zet de stress van je hele lichaamsgewicht op je handen en armen, het zo goed doet.

Uitrekken

Je spieren opwarmen door het verhogen van uw hartslag en je spieren rekken voordat u probeert te hangen aan een pull-up bar. Zorg ervoor dat uw biceps en triceps rekken en losmaken van de spieren in je schouders en de rotator cuff voor opknoping van een pull-up bar.

Juiste techniek voor handen

Het belangrijkste verschil tussen een pull-up en een kin-up is de richting die uw handen, op de bar gezicht. Een pull-up is moeilijker omdat je handen uit de buurt van u, meer stress op uw achterspieren brengen. Uw handen zien naar u bij wanneer u een kin-up, voltooit zodat je meer je biceps gebruiken.

Armen en schouders.

Wanneer u zijn opknoping van een pull-up bar, moeten je armen recht boven je, net buiten uw schouders zijn verdeeld zijn. Duw je schouderbladen samen totdat je rug strak, voelt zodat je hele bovenlichaam voelt een stuk eerder dan verbonden delen. Ook laat niet je ellebogen verspreid breder dan je armen, als de strakkere zijn aan uw lichaam, minder stress op je armspieren wordt geplaatst.

Onderlichaam

Terwijl opknoping, zorg ervoor dat je voeten van de grond. Kruis je benen, knijp je glute spieren samen en versterken van uw abs in een poging om je onderlichaam te voelen als het niet alleen u naar beneden gewicht is. Houd uw benen uitgelijnd met de rest van je lichaam, zodat uw lichaamsgewicht compacter blijft.

Pull-up-Motion

Zodra u de knie naar beneden hebt, kunt u proberen een werkelijke pull-up. Proberen te trek jezelf omhoog in een vloeiende bewegingen, in plaats van schokken zelf naar de bar. Als u kunt gaan ritmisch op en neer en je ademhaling gesynchroniseerd te houden, moet u zitten kundig voor maximaliseren van het aantal pull-ups die u kunt doen.


gerelateerde artikelen