De beste suiker vervangers voor gezondheid

November 11

De beste suiker vervangers voor gezondheid

Overzicht

Mensen die proberen om suiker inname te verminderen kan een substituut voor de zoete spul proberen zodat zij kunnen nog steeds voldoet aan een verlangen en controle calorie-inname. Enkele alternatieven voor suiker nog calorieën bevatten, maar ze leveren in een gezondere levenswijze. Sommige van de suiker vervangers op de markt worden goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration, of FDA, terwijl anderen niet. Praat met een arts kunt kiezen die bij uw gezondheidsdoelen en voorwaarden past.

Agave Nectar

Agave nectar is een suikervervanger die meestal gebruikt wordt bij het bakken of om te zoeten van andere voedingsmiddelen die traditioneel klaar bent met suiker. Het komt uit het sap van de blauwe agave-plant. Deze zoetstof is 33% zoeter dan suiker, dus je kunt om te bezuinigen op hoeveel u gebruikt, meldt hele leven Magazine, dat voedingsmiddelen en dranken die wordt gebruikt in gezonder en lager in calorieën kunnen maken. Het bevat echter nog steeds 60 calorieën per eetlepel. Agave nectar is goedgekeurd door de FDA als een natuurlijke suikervervanger en maakt een goede zoetstof voor de koffie en thee. Agave nectar is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten op de bakken gangpad.

Bruine rijst siroop

Bruine rijst is gekookt met gerst is het resultaat een vloeistof. Gebruiken om te zoeten van voedingsmiddelen en dranken, zoals koffie en thee of in gebakken traktaties, in plaats van suiker, raadt hele leven Magazine. Een bijkomend voordeel van bruine rijst siroop is dat het bevat voedingsstoffen die suiker niet, met inbegrip van magnesium en zink. Het is niet aan zoet als suiker, maar heeft minder calorieën per theelepel, waardoor het een goede suikervervanger voor iemand die haar gewicht kijkt.

Sucralose

Sucralose is algemeen bekend als Splenda en is een suiker substituut dat de FDA goedgekeurd en is beschikbaar op de meeste kruidenierszaken. Dit is een andere zoetstof die een meer intense smaak dan suiker heeft dus u niet zo veel voor dezelfde smaak hoeft. Volgens de makers van Splenda, het is gemaakt van suiker, maar bevat geen calorieën en nog steeds smaakt suiker. Gebruik het om te zoeten dranken en gebakken goederen. Splenda is een goede keuze voor mensen kijken naar hun suiker inname en voor mensen die diabetes hebben.

Stevia

Volgens het hele leven Magazine is stevia beschikbaar als een poeder of vloeistof waar vitaminen worden verkocht. Stevia is 300 keer zoeter dan lijstsuiker, zodat het kunt u drastisch verminderen de hoeveelheid zoeter u momenteel gebruikt. Roer het in koffie en thee of gebruiken voor het bakken van zoete lekkernijen of verbeteren van yoghurt en salade dressings. Deze zoetstof is afkomstig van een Zuidamerikaanse plant en is zeer laag in calorieën, waardoor het een alternatief voor suiker die goed uw dieet past als u probeert om gewicht te verliezen. Het zou kunnen ook andere voordelen voor de gezondheid bieden--de NYU Langone Medical Center suggereert dat het hoge bloeddruk, kan verminderen maar meer onderzoek is nodig om te weten hoe goed het werkt.

Overwegingen

Als u voor agave of bruine rijst siroop als uw zoetstof kiest, houd in gedachten dat deze voedingsmiddelen nog tellen naar uw toegevoegde suiker inname voor de dag. Beperk je toegevoegde suikers zoveel mogelijk--raadt de University of California in Berkeley aftopping van uw inname van 100 of 150 calorieën voor de mannen en vrouwen, respectievelijk. Als u een paar porties agave en bruine rijst siroop consumeren, kan u gemakkelijk blazen uw hele suiker "budget."


gerelateerde artikelen