Het gebruik van Diurex om gewicht te verliezen

November 8

Het gebruik van Diurex om gewicht te verliezen

Diurex is een over-the-counter diureticum product dat kan worden gebruikt in combinatie met een verstandig dieet en lichaamsbeweging programma om te versnellen van gewichtsverlies. Diuretica zijn stoffen die water eliminatie uit het lichaam te verhogen. Diurex bevat 50mg pamabrom en wordt meestal gebruikt voor het verlichten opgeblazen gevoel menstruele krampen is gekoppeld. Dit product kan echter worden gebruikt om te verlagen van water gewicht, die bijdragen kan tot het lichaam een slanker uiterlijk geven door het elimineren van onderhuids vocht. Volg een paar eenvoudige richtlijnen als u wilt opnemen van Diurex in uw gewichtsverlies programma.

Stap 1

Neem een Diurex capsule met een vol glas water na je eerste maaltijd van de dag. Zorg ervoor dat u toegang tot een toilet hebt zo nodig de komende uren omdat Diurex vaker plassen veroorzaken moet.

Stap 2

Blijf gehydrateerd door het drinken van minstens acht glazen van de 12 - tot 16-oz. van water gedurende de dag. Drink een glas water omhoog op ontwaken, een of twee met elke maaltijd van de dag en de sip uit een fles water zo nodig gedurende de dag.

Stap 3

Neem een extra Diurex capsule elke 6 uur na uw eerste dosis. Drinkwater blijven en niet meer dan vier totale capsules in een periode van 24 uur.

Stap 4

Twee of meer 8-oz. glazen water drinken terwijl uit te werken ter vervanging van het overtollige vocht verloren als gevolg van Diurex te nemen. Toenemende wateropname in combinatie met Diurex is niet alleen nodig, maar het zal ook daadwerkelijk versnellen van uw metabolisme en evenwicht in uw lichaam de pH of zuur/base niveaus.

Stap 5

Tijd uw laatste dosis van Diurex onmiddellijk voor het slapen te versnellen van waterverlies, terwijl je slaapt. Vergeet niet dat dit leiden meer frequente reizen naar de badkamer tijdens de nacht tot kan. Drink een vol glas of twee water bij het ontwaken om te herstellen van hydratatie.


gerelateerde artikelen