Verschillende soorten afgietsels

January 5

Verschillende soorten afgietsels

Afgietsels beschermen en ondersteuning gewond of gebroken botten teneinde spierspasmen, pijn, zwelling en verdere schade. Afgietsels komen in verschillende materialen, maar de meest gebruikte materialen zijn kunststof en glasvezel. Afhankelijk van het soort letsel immobiliseren afgietsels de gewrichten op verschillende gebieden van het lichaam te helpen van verwondingen genezen. Afgietsels zijn op maat gemaakt te passen elk individu en afhankelijk van de locatie van schade en algemene functie van de cast.

Arm afgietsels

Arm afgietsels helpen vaak de onderarm, pols en ellebogen in genezing. Afgietsels gebruikt op de armen bestaan uit korte arm afgietsels, lange arm afgietsels en arm afgietsels van de cilinder.

Korte arm afgietsels bijstaan van de pols en onderarm in genezing van fracturen. Deze afgietsels immobiliseren onder de elleboog aan de hand en helpen bij nazorg voor chirurgie.

Lange arm afgietsels helpen de voorarm en de elleboog in de genezing van verwondingen en fracturen. Deze afgietsels immobiliseren van de bovenarm aan de hand.

Arm cilinder afgietsels helpen de bovenarm en de pols. Deze afgietsels immobiliseren van pezen en spieren na dislocatie elleboog.

Been afgietsels

Been afgietsels helpen de onderste en bovenste benen, met inbegrip van de knie en de enkel. Soorten been afgietsels zijn afgietsels van het korte been en been cilinder afgietsels.

Afgietsels van het korte been helpen de onderste poot onder de knie bij genezing van fracturen en verstuikingen. Deze afgietsels immobiliseren gebieden van het onderbeen, met inbegrip van de enkel.

Been cilinder afgietsels gebruiken bij de knie en onderbeen genezing van fracturen en dislocaties. Deze afgietsels immobiliseren gebieden van de dijen aan de voeten.

Lichaam afgietsels

Lichaam afgietsels helpen verwondingen van de borst aan de tenen in genezing. Deze soorten afgietsels weergegeven op de borst, heupen en benen. Soorten lichaam afgietsels zijn unilaterale heup spica afgietsels en bilaterale long-leg hip spica afgietsels.

Unilaterale heup spica afgietsels helpen de dijen en de heup in de genezing van fracturen en verwondingen. Deze afgietsels immobiliseren gebieden, van de borst tot een gewonde been.

Bilaterale long-leg hip spica afgietsels gebruiken bij de heup, dij en bekken genezing van fracturen. Deze afgietsels gebruiken een bar te scheiden van de benen en immobiliseren van de gebieden uit de borst aan de voeten.


gerelateerde artikelen