10 vaakst misbruikt receptvrije geneesmiddelen

January 4

10 vaakst misbruikt receptvrije geneesmiddelen

Geneesmiddelen op recept zijn niet de enige medicijnen die zijn mishandeld of misbruikt. Over-the-counter medicatie mogelijk niet verslavend, maar die niet verminderen de hoeveelheid schade die kan worden veroorzaakt door mengen en misbruik van hen. RUP beschikbaar zijn en kunnen worden gekocht door bijna iedereen, met inbegrip van tieners. Weinig van deze drugs zijn regels en beperkingen.

Hoestsiroop

Meeste hoest stropen bevatten dextromethorfan als actieve ingrediënt. Tieners misbruik hoestsiroop door snel verbruikt de hoestsiroop in grote hoeveelheden. Soms wordt de hele fles geconsumeerd. Kinderen verwijzen naar de sensatie die zij voelen als hoog of gevoel wordt gestenigd. Hoest siropen die paracetamol bevatten kan ook leiden tot leverschade wanneer genomen in grote hoeveelheden.

Astma inhalatoren

Allergie inhalatoren zijn OTC inhaleer die worden gebruikt om te helpen open airways in astma-patiënten. Ze bevatten ingrediënten zoals albuterol dat kan verhogen de hartslag, bloeddruk en kan leiden tot hartkloppingen.

Laxeermiddelen

Laxeermiddelen worden gebruikt voor het verlichten van constipatie veroorzaakt door een scala van onderwerpen. Misbruik van laxeermiddelen gaan spelen wanneer zij worden gebruikt voor de bevordering van ongezonde gewichtsverlies. Mensen met eetstoornissen gebruiken laxeermiddelen gewoonlijk als een manier om zich te ontdoen van ongewenst gewicht. Dit veroorzaakt grote problemen in het spijsverteringskanaal, omdat zodra het lichaam wordt gebruikt om te vertrouwen op laxeermiddelen, stopt het de natuurlijke enzymen gebruikt in het spijsverteringsproces produceren.

Antacida

Antacida werken ter vermindering van de hoeveelheid zuur in de maag. Ze gebruikt om het elimineren van het ongemak van brandend maagzuur en opgeblazen gevoel veroorzaakt door gas. Stress en angst kunnen de maag van streek en indigestie veroorzaken. In plaats van hun lichaam te laten functioneren op zichzelf, nemen veel mensen antacida voortdurend. Overmatig gebruik van antacida kan leiden tot het lichaam om te stoppen met de productie van de enzymen die nodig zijn om voedsel te verteren natuurlijk. Het kan ook schade toebrengen aan het slijmvlies van de maag en andere delen van het spijsverteringskanaal.

Dieetpillen

Dieetpillen, zoals Stacker lls, worden vaak misbruikt door dieters om hun eetlust en geven ze een extra barsten van energie te tomen. In één keer, deze capsules opgenomen efedrine, maar nu ze andere ingrediënten soortgelijk aan en met inbegrip van cafeïne bevatten.

Koude geneesmiddelen

Koude medicijnen die pseudo-efedrine bevatten zijn populaire ingrediënten voor de makers van methanphetamines. In zeldzamer gevallen komt misbruik van koude geneesmiddelen in de vorm van de onwetende consumenten die ervoor hebben gekozen het verkeerde product voor de problemen die zij ondervinden.

Efedrine

Efedrine is bekend in de powertraining Gemeenschap als iets dat het lichaam de opname van zuurstof verhoogt. Onwetend atleten gebruik ephedrine om prestaties te verhogen. Misbruik van efedrine op deze manier kunnen gevaarlijke en soms dodelijk zijn.

Slaappillen

OTC medicijnen die worden verkocht om te helpen mensen bij het inslapen worden verondersteld te worden af en toe gebruikt. Veel mensen gebruiken ze nachtelijke en de neiging om het opbouwen van een weerstand tegen hen. Hierdoor een weerstand te verwerven en de behoefte aan meer moeten worden genomen om ze effectief te zijn.

Paracetamol

Paracetamol is een pijn reliever/koorts reducer. Gebruikt in combinatie met de juiste bedoelingen, is het een veilige en effectieve pijnstiller. Doses die te dicht bij elkaar zijn of meer dan de aanbevolen hoeveelheid kan schadelijk zijn. Paracetamol kan eroderen van het slijmvlies van de maag en ernstige en onherstelbare leverschade veroorzaken.

Benadryl

Benadryl van actieve ingrediënt is een antihistaminicum. Antihistaminica worden gebruikt voor het verlichten jeuk van allergieën en insectenbeten. Ze ook veroorzaken slaperigheid. Sommige Bendadryl gebruikers nemen de medicatie om te helpen met het in slaap vallen.


gerelateerde artikelen