Avocado's & diarree

January 24

Avocado's & diarree

Bijna alle voedsel dat je eet kan je losse, waterige ontlasting hebt, hebt u een bijwerking of als het een reeds bestaande aandoening verergert. Hoewel het is niet een gemeenschappelijke allergenen, een avocado kan allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen, of ze kunnen leiden tot een voedselintolerantie. De huid van de avocado zou kunnen hebben besmet met bacteriën die je ziek gemaakt. Of, als je teveel avocado in een keer eet, het hoge vezelgehalte van de vrucht te wijten kan zijn.

Vezel feiten

Avocado's zijn een rijke bron van voedingsvezels, het deel van plantaardig voedsel dat uw systeem passeert zonder wordt verteerd. De vezel is meestal gunstig zijn voor de spijsvertering omdat het helpt de overbrenging van afvalstoffen en verstopping voorkomt. Als je te veel vezel in een keer eet, maar kon je ervaring diarree. Een hele Florida of Californië avocado heeft 13,5 gram vezels. Als u wilt dat in perspectief te zetten, is dat meer dan de helft van de aanbevolen dieet hoeveelheid voor vrouwen en ongeveer 35% van de ADH voor mannen. De aanbevolen grootte voor avocado, echter dienen, is slechts een vijfde van een vrucht. Om te voorkomen maagklachten, vasthouden aan een enkele portie avocado tijdens een vergadering.

Over allergieën en intoleranties

Als u ondervindt maagpijn, misselijkheid of braken, diarree, huiduitslag, jeukende mond of gehoorgang of neusverstopping na het eten van avocado, kan u een allergische reactie hebben. Een allergische reactie gaat uw immuun systeem, en zelfs een kleine hoeveelheid avocado kan de symptomen veroorzaken. In ernstige gevallen kan ondervindt u problemen met ademhalen of problemen met slikken of zelfs gaan in anafylactische schok. Als het probleem een intolerantie is, het heeft geen invloed op uw immuun systeem maar nog spijsvertering complicaties, met inbegrip van diarree kan veroorzaken. Hoe dan ook, moet u vermijden het eten van avocado.

Blame It on bacteriën

Verschillende soorten bacteriën, waaronder salmonella, campylobacter, E. coli en listeria, kunnen worden besmet voedsel en veroorzaken ernstige bijwerkingen, waaronder diarree, indien ingeslikt. Hoewel je niet de huid van de avocado, eet als je vrucht werd verontreinigd, kunnen de bacteriën zijn overgedragen aan het vlees wanneer u erin met een mes knipt. Om dit te voorkomen, spoel avocado's grondig onder stromend water voor het snijden in hen. Het wassen van uw handen en alle gebruiksvoorwerpen die in contact met bacteriën kunnen zijn gekomen voordat de behandeling of snijden avocado.

Darm aandoeningen en ziekten

Tal van reeds bestaande aandoeningen kan de oorzaak van je diarree en niet specifiek de avocado die je gegeten worden. Prikkelbare darmsyndroom, de ziekte van Crohn, ontstekingsdarmziekte en coeliakie zijn slechts een paar, notities het nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse. Voordat je de avocado schuld, moet u dat u geen andere ingrediënten, zoals gluten, in de maaltijd die mogelijk de oorzaak van je diarree hebt uitgesloten. Praat met uw arts over een mogelijke eliminatie dieet voor het lokaliseren van de boosdoener.


gerelateerde artikelen