De juiste manier aan Shampoo het haar om te stoppen met een jeukende hoofdhuid

December 9

De juiste manier aan Shampoo het haar om te stoppen met een jeukende hoofdhuid

Zowel biologische en ecologische factoren kunnen leiden tot een jeukende hoofdhuid. Wanneer u jeuk, moet u wellicht een harde tijd zich verzetten tegen de drang om te krabben, vooral wanneer u shampoo. Echter, krassen je hoofdhuid kan zowel de jeuk en irritatie verergeren en kan zelfs oorzaak wonden. MayoClinic.com lijsten medicijnen en dermatitis veroorzaakt door styling producten onder de mogelijke oorzaken van jeuk hoofdhuid, dus gebruik de juiste shampoo en wassen techniek is belangrijk.

Zachte wassen

Gebruik altijd de stootkussens van uw vingers in plaats van je nagels als wassen. Houd uw nagels kort om krassen je hoofdhuid of zelfs breken van de huid te vermijden. Massage van je hoofdhuid zachtjes in een cirkelbeweging en zeer goed spoelen. U kunt ook het wassen van je haar door middel van een kous aan raak je hoofdhuid totaal. Trek een knie-hoge kous over je haren en schuim van het veebezettingsgetal; het zeepsop zal genieten via de nylon.

Shampoo voor de jeukende hoofdhuid

Shampoo voor de jeukende hoofdhuid geformuleerd medicijnen of natuurlijke ingrediënten gebruiken. Medicinale shampoo's zijn verkrijgbaar op recept en over de toonbank in drogisterijen. Gemeenschappelijke werkzame bestanddelen in roos shampoos zijn teer, salicylzuur en zink Pyrithionalumi. Natuurlijke shampoo bevatten antiseptische oliën zoals Theeboomolie en pepermunt, cade of Aloë vera. Omdat styling producten en shampoo met alcohol of sulfaten kunnen je hoofdhuid droog, kunnen zij de jeuk veroorzaken of maken het erger. Zoekt u zachte, natuurlijke reinigingsmiddelen zoals verzeept kokosolie, shea boter of olijfolie.

Conditioner voor jeukende hoofdhuid

Droge huid kan veroorzaken jeuk, dus als u vaak of met harde ingrediënten wassen, u een goede conditioner moet. Er zijn hoofdzakelijk drie soorten conditioners: spoelen-out, leave-in en diepe behandelingen. Zoek naar natuurlijke ingrediënten en geen siliconen (elk ingrediënt met "cone" als de laatste vier letters.) Masseren van je hoofdhuid met butters en oliën voor of tussen shampoo kan helpen voorkomen dat jeuk veroorzaakt door droge huid. Kokosolie maakt een effectieve leave-in conditioner, maar ook vindt u tal van zachte, natuurlijke opties in natuurlijke voeding en schoonheid aanbod winkels.

Huismiddeltjes

De manier waarop u spoel uw haar kan ook een effect hebben op hoofdhuid jeuk. Het is belangrijk om grondig te spoelen na het shampooing, vooral als je dik of krullend haar hebt. Draai je hoofd bij verschillende hoeken en massage je hoofdhuid weer als u spoelen. Gebruik het koudste water dat je kan staan voor het vernieuwen van de verlichting van de jeuk. Spoelen met verdunde apple cider azijn voorwaarden uw haar en verwijdert buildup die jeuk kan veroorzaken. Haar thee met kalmerende ingrediënten zoals kamille en pepermunt kunnen ook helpen.


gerelateerde artikelen