De remedie van het huis te ontgiften van bloed

November 7

De remedie van het huis te ontgiften van bloed

Ontgiften van het bloed in wezen betekent te verwijderen afval kwestie die opgenomen in het bloed als gevolg van biologische processen of aan ziekte zijn. Bepaalde natuurlijke treatmemts, met inbegrip van kruiden, homeopathische geneesmiddelen en remedies gemaakt van alledaagse supermarkt artikelen, kan worden gebruikt op verschillende manieren om te helpen uw bloed te zuiveren en versterken van uw immuunsysteem. Als je kruiden gebruikt, vergeet dan niet dat ze bijwerkingen kunnen produceren. Uw gezondheid vakman te raadplegen alvorens een onbekende kruiden of natuurlijke product te gebruiken om ervoor te zorgen dat het is goed voor uw conditie.

Citroensap

SAP van de gemeenschappelijke citroen kan bijdragen aan uw gezondheid door te helpen bij het wissen van uw bloed en het spijsverteringskanaal van afval en andere chemicaliën die met uw gezondheid interfereren kunnen. Citroensap is een milde zuur dat een alkalische-producerende omgeving in je lichaam maken kunt, veranderen uw pH en helpen om te roeien van de verschillende toxines, volgens "De pH Miracle." Omdat veel afval van materialen, virussen en andere pathogenen zijn niet in staat om te leven in een alkalisch omgeving, drinken vers citroensap dagelijks draagt bij aan het stimuleren van je immuunsysteem en helpt te verwijderen van ongewenste materialen uit je bloedbaan. Knijp het SAP van 1/2 citroen in een glas warm water en drink in de ochtend voor het ontbijt elke dag. Magnetron het water niet, liever verwarmen op het fornuis.

Appel Cider azijn en bicarbonaat

Enigszins vergelijkbaar in actie aan het drinken van citroensap, appel cider azijn en bicarbonaat in combinatie helpt veranderen pH van het lichaam en verminderen acidose, schrijft Felicia Drury Kliment in "The Acid alkalisch evenwicht," wissen van het bloed en de lichaamsweefsels van bepaalde giftige stoffen in het proces. In het bijzonder, een mengsel van appel cider azijn en bicarbonaat kan afval materialen zoals urinezuur uit het bloed verwijderen, voegt ze eraan toe. Het is belangrijk om de verhoudingen goed voor dit mengsel te maken van een bijna perfecte pH van 7, Kliment merkt.

Om het mengsel, zet u 2 tbsp. appel cider azijn in een hoog glas met 1/2 tsp. zuiveringszout. Laat het mengsel fizz en bubble totdat het is plat. Het duurt ongeveer twee minuten. Dan Voeg 8 oz. van water en drink onmiddellijk. Citroensap kan worden gebruikt in plaats van de appel cider azijn voor vergelijkbare resultaten. Hoewel de baking soda is geneutraliseerd in dit mengsel, moet het voorkomen van het verhogen van de bloeddruk, u nog steeds spreken aan uw gezondheid vakman alvorens deze drank hebt u hoge bloeddruk.

Echinacea

Echinacea is een van de verschillende kruiden die bekend staat om de capaciteit te versterken van het immuunsysteem en reinigen het bloed, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. UMMC voegt dat echinacea is eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van allerlei infecties, met inbegrip van bloed vergiftiging. Vandaag is het gebruikelijker om te vinden van echinacea op het bed van mensen die lijden aan verkoudheid en griep; echter, de effecten zijn hetzelfde in dat het werkt als u wilt wissen van het bloed van ziekteverwekkers te helpen herstellen van goede gezondheid. Echinacea is verkrijgbaar in poedervorm en vloeibare extracten; Hoewel sommige van de producten op de markt doeltreffender dan andere zijn. Kopen van uw kruiden bij gerenommeerde winkels van bekende merken en waar er hoge omzet. Hierdoor krijgt u de meest krachtige, meest verse producten.

Goldenseal

Goldenseal is een ander oude kruid inheems in Noord-Amerika die eeuwenlang is gebruikt voor de behandeling van diverse aandoeningen en infecties, volgens UMMC. Goldenseal staat bekend als een immuunsysteem versterker en een bloed Canister, met anti-schimmel, antimicrobiële en antivirale eigenschappen, volgens "The Green Pharmacy Herbal Handbook." Goldenseal wordt vaak aangetroffen in kruiden tonics in combinatie met andere kruiden en kan ook worden gebruikt op zijn eigen als thee. Het maken van een kruiden thee van gepoederde goldenseal is de beste manier om het te gebruiken voor het reinigen van het bloed, want het is de meest potente in deze vorm. Goldenseal is erg bitter, dus wilt u misschien zoeten van de kruidenthee met een klein hoeveelheid stevia of honing. Bij gevoelige mensen of bij blootstelling aan zonlicht, kan dit kruid een huiduitslag veroorzaken. Daarnaast kan het irritatie van de slijmvliezen in de keel of de mond. Als één van deze symptomen zich voordoet, stopt met het en neem contact op met uw huisarts.


gerelateerde artikelen