Doen van eiwitten, koolhydraten, of vetten hebben de meeste calorieën Per Gram?

January 21

Doen van eiwitten, koolhydraten, of vetten hebben de meeste calorieën Per Gram?

Eiwitten, koolhydraten en vetten zijn de drie macronutriënten die deel van alle levensmiddelen uitmaken bestaan. Veel voedingsmiddelen zijn combinaties van twee of drie verschillende macronutriënten. Sommige macronutriënten bevatten meer calorieën per gram dan anderen, en moeten met mate worden gebruikt. Het combineren van de juiste hoeveelheid koolhydraten, kunt eiwitten en vetten in uw dieet u voldoen aan voedingsstoffen terwijl het handhaven van een gezond lichaamsgewicht.

Eiwit

Eiwit is een voedingsstof die gevonden in voedingsmiddelen zoals vlees, vis, vis, kip, melk, eieren, sojaproducten, yoghurt, kaas, noten, zaden en peulvruchten. Eiwit levert 4 calorieën per gram. Het Institute of Medicine acceptabel macronutriënten verspreidingsgebied voor eiwit voor volwassenen is 10 tot 35 procent, wat betekent dat als je een volwassene, 10 tot 35 percenten van uw dagelijkse calorie-inname uit eiwit moet komen. Omdat eiwit 4 calorieën per gram levert, betekent dit het Institute of Medicine eiwit aanbevelingen voor een 2.000-calorie dieet zijn tussen 50 en 175 g eiwit per dag.

Koolhydraten

Koolhydraten zijn voedingsstoffen aanwezig in zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals brood, granen, rijst, pasta, aardappelen, peulvruchten, maïs en erwten, en zijn aanwezig in melk en melkproducten, lijstsuiker, desserts en gebak. Fiber is ook een vorm van koolhydraten. Net als eiwitten leveren koolhydraten 4 calorieën per gram. Het Instituut van geneeskunde AMDR voor koolhydraten voor volwassenen is echter 45 tot en met 65 procent van je dagelijkse calorie-inname. Dit betekent dat als je een volwassene die consumeren een 2.000-calorie dieet, je moet consumeren tussen 225 g en 325 g koolhydraten per dag.

Vetten

Vetten leveren meer calorieën per gram---9---dan eiwitten of koolhydraten. Het Instituut van geneeskunde AMDR voor totale vet consumptie voor volwassenen is 20 tot 35 percenten van uw dagelijkse calorie-inname. Daarom, als je een volwassene die 2.000 calorieën per dag verbruikt, moet uw vetopname tussen 44 g en 78 g per dag. Verzadigd vet is een soort vet dat bij verbruikt in overmaat kan uw risico voor hart-en vaatziekten oplopen. De U.S. Department of Agriculture raadt derhalve aan uw verzadigd vet inname op minder dan 10 procent van uw dagelijkse calorie-inname te beperken. Dit betekent dat als u een 2.000-calorie dieet consumeren Beperk uw inname van verzadigd vet tot minder dan 23 g per dag.

Aanbevolen dieet vergoedingen

Het Institute of Medicine onderhoudt ook aanbevolen dieet vergoedingen voor koolhydraten en eiwitten. ADH's worden beschouwd als de minimale hoeveelheid voedingsstoffen moet voldoen aan de behoeften van 97 tot en met 98 procent van de mensen in de groep van elke leeftijd en geslacht. Het Institute of Medicine ADH voor koolhydraten is 130 g per dag voor volwassen mannen en vrouwen, 175 g per dag voor zwangere vrouwen en 210 gram per dag voor zogende vrouwen. Eiwit ADH's voor volwassenen zijn 71 g per dag voor zwangere en zogende vrouwen, 56 g per dag voor volwassen mannen en 46 g per dag voor volwassen vrouwen.


gerelateerde artikelen