Waarom Can't u winnen gewicht als je voortdurend eet?

March 17

Waarom Can't u winnen gewicht als je voortdurend eet?

Veel eten betekent niet noodzakelijkerwijs dat u zal gewichtstoename. Dit kan worden veroorzaakt door genetica, of dit kan worden veroorzaakt door wat je eet en hoeveel oefening u krijgen. Andere factoren, zoals stress of een onderliggende ziekte, kunnen ook invloed hebben op de manier waarop die uw lichaam uw voedsel metaboliseert. Een arts raadplegen om te beraadslagen over alle mogelijke gezondheidsrisico kwesties die kunnen van invloed zijn op uw gewicht.

Metabolisme

Sommige mensen hebben gewoon een snellere snelheid waarmee ze breken van voedsel en metaboliseren, waardoor dat ze sneller calorieën te verbranden. "BBC News Magazine" meldt dat gevangenen aten een dagelijks 10.000-calorie dieet, niet alle van hen kreeg het gewicht van de doelgroep, die 25 procent van hun lichaamsgewicht was, toonaangevende onderzoekers te geloven obesitas niet haalbaar voor sommige mensen was. Als alternatief, sommige mensen gewoon zetten op gewicht als spier in plaats van vet, waardoor hun metabolisme. Volgens Jeffrey Horowitz, een professor van kinesiologie, de mogelijkheid om te winnen gewicht zou kunnen worden gerelateerd aan groeihormoon: het meer groei-hormoon die je hebt, hoe makkelijker het is om gewicht te verliezen. Anderen hebben voorgesteld een specifiek gen mogelijk verantwoordelijk voor controlerende gewichtstoename of -verlies. Niets afdoende heeft zijn gevonden, maar er zijn studies lopende, met inbegrip van een lange-termijn studie.

Andere factoren

U zou niet moeten eten zoveel als je denkt dat je bent, of u misschien het overslaan van maaltijden zonder het te beseffen. Als u meer calorieën dan u verbruikt, door middel van oefening of door het eten van zeer-lage-calorie voedsel, zijn gebruikten zal u geen gewichtstoename. Bijhouden van uw calorie-inname en uitgaven in een dagboek. Hoeveel maaltijden je consumeert, evenals eventuele snacks bevatten. Je zou versteld staan hoeveel u niet eten. Stress en gebrek aan slaap kan ook invloed hebben op je gewicht door het verminderen van spiermassa.

Gewicht winst strategieën

Een goede voeding en het krijgen van voldoende koolhydraten, zijn eiwitten en vetten belangrijk voor de te handhaven of gewicht toeneemt. De gezondheidsdiensten van de Universiteit van Columbia raadt het eten van voedsel laag in vet, maar hoog in eiwit om uw gewicht te verhogen. Daarbij energie-dichte, eiwitrijke voedingsmiddelen, zoals magere pindakaas, noten, mager vlees en vis. Eet drie maaltijden per dag en snacks die gezond en hoger in calorieën eten. Oefenen met een combinatie van cardio- en spier gebouw van krachttraining. Ten minste acht uur per nacht slapen. Controle van uw calorie uitgaven en consumptie zal helpen houden u gericht en zich bewust van uw keuzes. Wees ervan bewust dat het verkrijgen van het gewicht een geleidelijk proces is en kan het maanden duren. Raadpleging van een geregistreerde diëtist of soortgelijke gezondheidswerker kan helpen.

Medische problemen

Als u een goede voeding consumeren en zijn niet meer calorieën dan u verbruikt, maar zijn nog steeds niet het verkrijgen van gewicht gebruikten, hebt u een onderliggende medische aandoening die het probleem veroorzaakt. Endocriene stoornissen, gastro-intestinale stoornissen en zelfs sommige vormen van kanker kunnen leiden tot verlies van het gewicht, die u misschien eigenlijk worden verhullen door het eten van een stuk. Raadpleeg dan een arts om de juiste diagnose te stellen. Naast het controleren van een onderliggende aandoening, kan een arts adviseren een trainingsprogramma en dieet om je gewicht te helpen.


gerelateerde artikelen