Mijn 2-maand oude kunnen niet ademen met een verstopte neus

July 18

Mijn 2-maand oude kunnen niet ademen met een verstopte neus

Een kind heeft een onrijp immuunsysteem en in de eerste maanden van zijn leven zal het worden blootgesteld aan veel agenten veroorzaakt infecties, allergieën en reacties. Een verstopte neus is een van de tekenen van een bovenste respiratoire aandoening en is heel gebruikelijk bij baby's. Het kan voorkomen dat uw 2-maand oude ademhaling goed kan interfereren met het voeden en rusten. Neem contact op met uw kinderarts om uit te sluiten van elk potentieel ernstige infecties.

Oorzaken

Een verstopte neus kan worden veroorzaakt door overmatige speekselvloed als gevolg van de tandjes, allergieën of een infectie van de luchtwegen. Een waarschijnlijke oorzaak van congestie in een 2-maand-oude baby is de gewone verkoudheid, een virale infectie. Op deze zeer jonge leeftijd zal je baby waarschijnlijk meer dan een koude vangen zoals zijn immuunsysteem opbouwt verdedigingen moest vechten uit toekomstige infecties. Naast een verstopte neus, uw kind zal worden niezen en kan ontwikkelen een low-grade koorts, hoest en een verlies van eetlust.

Behandeling

Er is geen remedie voor de gewone verkoudheid, maar uw baby's symptomen kunnen worden verlicht als nodig. Installeer een luchtbevochtiger in uw kinderkamer te houden de lucht vochtig en verheffen zijn hoofd door het verhogen van de wieg matras eronder. Deze middelen zal helpen uw baby ademen en slaap beter. Solliciteer enkele vaseline onder zijn neus om te voorkomen dat chapping van de huid. Uw baby decongestiva, neus druppels of niet hoesten medicatie, tenzij uw kinderarts adviseert u om dit te doen.

Neus suctioning

De meest effectieve methode om te wissen van uw kind neus en verbetering van zijn ademhaling is aan slijm met een nasale aspirator zuiging. Leg je baby op je arm, houden van uw hand voorzichtig onder zijn nek. Verzachten het slijm met een paar druppels van de zoutoplossing voor 10 tot 15 seconden. Knijp de aspirator en plaats het uiteinde aan de ingang van de baby's neusgat. Laat de bol van de aspirator en zuig het slijm. Knijp de aspirator op een tissue en herhaal dezelfde procedure op de andere neusgat. De aspirator met zeep te wassen en spoel met warm water.

Complicaties

Een oorontsteking is een complicatie van de gewone verkoudheid bij kinderen. Een baby niet in staat is te blazen van zijn neus, zodat het overtollig slijm haalt vaak de oren, waardoor bacteriën veroorzaken otitis te vermenigvuldigen. Als je baby een verstopte neus heeft en voortdurend op zijn oor sleepboten, plannen een bezoek op het kantoor van de dokter. Als uw baby een koorts van meer dan 100,4 Fahrenheit heeft en zijn hoest langer dan 14 dagen blijft, bezoek uw arts uitsluiten van bronchitis of influenza.


gerelateerde artikelen