Indoor familie activiteiten in NYC

August 16

Indoor familie activiteiten in NYC

New York City, de stad die nooit slaapt, is een vakantiebestemming voor vele gezinnen vanwege de vele activiteiten van de one-of-a-kind gevonden in de dichtstbevolkte stad van de natie. Van de activiteiten van de kunst in het beroemde Guggenheimmuseum te indoor schaatsen op de Chelsea Piers, vindt u tal van indoor activiteiten om te vermaken van uw gezin, of het nu een warme zomerdag of een ijskoude winterdag.

Indoor speeltuinen

Bezoek dan een van de indoor speeltuinen in New York City om te laat uw kinderen rennen en spelen om te verbranden wat energie. Bij de 14e straat Y, jonge gezinnen met kinderen van 6 maanden tot 3 jaar oud kunnen dalen in tijdens een van de tijden van de open spel om te verkennen en spelen met andere kleintjes in de gewatteerde speelkamer. Stad boomhut is een indoor speeltuinen faciliteit waar gezinnen kunnen stoppen door en spelen in een twee verdiepingen tellende boomhut, plons aan een tafel met water en genieten van andere interactieve activiteiten zoals een zachte spelen Studio met knuffels, tenten en puzzels. Wiggles en giechelt spelen huis kun je je kinderen leeftijden 5 en jonger spelen tijdens Drop In Speel Space tijd of deelnemen in klassen en programma's, met inbegrip van Mom's groepen, Krabbel kunst en Stepping Stones.

Familieplezier

De Aviator sport- en evenementen centrum, uw familie kunt genieten van een assortiment van indoor activiteiten. Hier vindt u een 35-voet hoge rots klimmuur, waar kinderen 5 en ouder kunnen klimmen met hun ouders tijdens de sessies Open beklimmen of deelneemt aan een klasse. Uw familie kan ook ga schaatsen in de vlieger ijsbanen of deelnemen aan een kickball toernooi of dodge ball league. U kunt ook uw familie nemen voor een bezoek aan Chelsea Piers voor sommige familieplezier. Op de Pier 61 Sky ijsbaan bij Chelsea Piers, kan uw gezin genieten van samen schaatsen, leren hoe te schaatsen of kijken naar een hockey wedstrijd. Je kan ook gaan bowlen in Chelsea Pier van 300 New York, waar vindt u de zomer Kids Club en het Kids Fest, een familie vriendelijke bowling evenement.

Museum activiteiten

Genieten van het indoor activiteiten aangeboden in de talrijke musea in New York City. In de Staten Island Children's Museum, kan uw gezin spelen zoals dammen, Schaken, Connect Four en Bowlen, met gigantische levensgrote speelstukken of proberen op sommige kostuums en spelen alsof in de Portia Playhouse. Binnen de New York Hall of Science vindt uw familie opstellingen zoals Preschool plaats, met 22 hands-on exposities, en sport uitdaging met drag racing, honkbal en surfen. Het Brooklyn Children's Museum biedt een assortiment van interactieve opstellingen voor kinderen om te genieten, met inbegrip van The Big Adventure, waar kinderen hun lichamelijk of geestelijk capaciteiten zowel het totaal Tots, een hands-on speelhoek voor kinderen 5 en jonger testen kunnen.

Kunst activiteiten

Check out enkele van de kunst-activiteiten die worden aangeboden aan gezinnen in de stad, met inbegrip van de eerste zaterdag voor gezinnen in het New Leer Museum, waar uw familie kunt verkennen vertoont en deelnemen aan gratis hands-on activiteiten. Bij het Guggenheim vindt uw familie programma's zoals de familie activiteit Kiosk, waar u een activiteit-pack afhalen kunt gevuld met spelletjes en activiteiten en wandelwagen Tours, een gezinsvriendelijk bezoek gevuld met gesprek, liederen en objecten tastbaar. Het Metropolitan Museum of Art biedt een scala aan familie programma's, zoals storytimes, Drop-In tekening, Festivals en Discovery's met multisensorische workshops en activiteiten.


gerelateerde artikelen