Hoe om te voorkomen dat haar vrouwen ruzie

November 22

Hoe om te voorkomen dat haar vrouwen ruzie

Haaruitval is niet alleen een mannelijke probleem. Vrouwen zijn goed voor 40 procent van de mensen die worstelen met haarverlies in de VS, volgens de American haar verlies Association of AHLA. Het is een frustrerend, pijnlijke ervaring dat vrouwen vaak in stilte aankunnen, zegt de AHLA. Haaruitval heeft verschillende oorzaken kan, en het tijdelijk of permanent. De onderliggende oorzaken aanpakken en het beoefenen van preventie op een dagelijkse basis kan meestal Voorkom verdere haaruitval en herstellen van uw haar.

Stap 1

Een afspraak met uw arts. Haaruitval kan worden gekoppeld aan onderliggende ziekten, een voedingsstoffen tekort, medicijnen of haarschacht afwijkingen, legt de Cleveland Kliniek centrum voor voortgezet onderwijs. Uw arts kan uitvoeren of tests om te helpen bij het vaststellen van de reden raden je haar valt uit.

Stap 2

Verbeteren uw grooming gewoonten. Dit is vooral belangrijk als de tests niet onthullen medische oorzaak voor uw haaruitval omdat, zoals de American Academy of Dermatology, AAD, verklaart, haaruitval vaak te wijten aan slechte grooming gewoonten is. Overschakelen naar mildere shampoos en conditioners. Stoppen met behulp van haar-styling tools zoals blow drogers en krultangen die je haar uitdrogen en breuk en haar verlies te verhogen. Afzien van het gebruik van relaxers, permanenten of haarkleurmiddelen.

Stap 3

Vermijd kapsels die je haren terug van je voorhoofd trekken. Gedaan op een constante basis, deze kapsels zet spanning op je hoofdhuid en haarzakjes en beschadigen. Dientengevolge, kunt u het ontwikkelen van haar verlies aandoeningen zoals tractie folliculitis en tractie alopecia, volgens Seymour Weaver, een dermatoloog en maker van de website BlackMedicalHairExpert.com.

Stap 4

Doen niet gebruik haaraccessoires zoals haar klemmen, pinnen of elastiekjes, adviseert de AAD. Ze kunnen je haar breken in de gebieden waar je ze plaatst.

Stap 5

Beheersen van stress door middel van activiteiten zoals diepe ademhaling, yoga of oefening. Je haar is in drie verschillende fasen op een bepaald moment. Ongeveer 90 procent is in de groeiende of rust fasen---ook bekend als de anagene en catagene, respectievelijk. Hoge niveaus van stress kunnen echter deze haren verschuiving in de vergieten, of telogene fase, allemaal op hetzelfde moment. Deze aandoening heet telogene effluvium, volgens de AHLA.

Waarschuwingen

  • De beste resultaten van behandeling gebeuren wanneer u behandeling zo spoedig mogelijk begint nadat de haaruitval begint omdat langdurige alopecia androgenetica kan vele haarzakjes vernietigen.
  • Probeer niet te zelfmedicatie met haar verlies pillen of supplementen verkocht via het Internet of in andere vormen van media. Altijd eerst medisch advies inwinnen.

Tips

  • Geen vertraging behandeling van haarverlies. Elke remedie of behandeling zullen veel doeltreffender zijn als u het programma start, zodra je merkt dat je haar is ruzie.
  • Bespreek de mogelijkheden van uw geboorte controle met uw arts. Haaruitval bij vrouwen is gekoppeld aan hoge-androgeen orale anticonceptiva. Als haaruitval wordt uitgevoerd in uw familie, de AHLA raadt het gebruik van een nonhormonal methode van anticonceptie.

gerelateerde artikelen